Разноразно питање

1. Разочарење јебено!

2. Ediiii, izađi iz ormaraaa lololo.

Da ne bidne komentar iz kategorije spema, ko može da mi kaže pravilan način za pisanje "ionako" i "ustvari", tj. da li su ovo ispravni oblici, i da li tu ima neke ravnopravnosti, trt mrt. Ne znam ima li već jezička tema, ali naleteće ovde neko valjda.

3. Како се бре јебено зове оно срање што је као црвени кикирики и те форе? Нису пистаћи него ?

4. Па Еди шта те боли курац? Шта ти имаш од тога што је он или није дерпе? х)

Шекославе, да не би био пост из категорије спема, морам ти рећи да немам појма. хД
    Шалим се, у ствари сам чуо да се пише одвојено. Али несам много бистар за те ствари, у ствари. лололо

5. Ionako je spojeno, u stvari je odvojeno.

6. Па Еди шта те боли курац? Шта ти имаш од тога што је он или није дерпе? х)

Некако ми је другачије кад гледам серију/филм...њах.

Ваљда је "у ствари" и "ионако".

7. Ionako je spojeno, u stvari je odvojeno.

Како конфузна реченица...тј. била би да нисам видео питање.

8. Kako se zvao Skar pre nego što je dobio ožiljak?

9. Kako se zvao Skar pre nego što je dobio ožiljak?

http://www.youtube.com/watch?v=4liHfXpsQs4

10. Kako se zvao Skar pre nego što je dobio ožiljak?

Вероватно Мухамед, Абдулах или тако нешто, у складу са својим кланом.

11. zasto se govori "sve u sesnaest"?

12. Da ne otvaram posebnu temu, a i možda već ima...

Da li neko zna koja kafa sadrži najviše kofeina - turska, nes ili espreso? Izraženo u miligramima kofeina na sto grama kafe. Ili po jednoj šolji, svejedno. Probao sam da izguglam, ali nisam baš našao zadovoljavajući odgovor.

13. Има ли неки реалан једноставан начин да смањим (не да прекинем) пушење?

Опериши крајнике

14. Da li neko zna koja kafa sadrži najviše kofeina - turska, nes ili espreso?

Не знам за милиграме - а и вероватно зависи од варијација - али еспресо би требао да буде најјачи.

15. Не могу да нађем тему за то, па ћу да питам овде. Тражим једну дефиницију и један пост.

Дефиниција је била о Клубу Маршал, не могу да се сетим наслова, мислим да је аутор прозивао неонацисте који тамо свраћају, а поуздано се сећам да је у дефиницији поменут Мајор - ''лик који се у сваком тренутку присутан у сваком од Маршала и који се убуђао у кожним панталонама''.

Пост је био Дотеров, у њему је детаљно и сликовито описивао шта ради покусним жабама на вежбама на факсу.

16. у дефиницији поменут Мајор - ''лик који се у сваком тренутку присутан у сваком од Маршала и који се убуђао у кожним панталонама''.

jebotezivot, cak ja iz crne gore znam ko je taj major.....

17. Jedna soljica kafe obicne moze da sadrzi 100-150 mg kofeina.

18. @wojtek
    Zahvaljujem.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.