Разноразно питање

1. Šalabe to su čudaci brate, isto ko ti ili ja u nekim situacijama kad pre poklonim nešto nego da se brukam za 30 evra. Ja sam siroma za 300 iljada ne za 30 evra nosi i jebi se al za krupnije stvari nepristojna ponuda se ne odbija

2. Jes eto sad ti znaš šta je original

3. Slago ćaća da je original kad ti je kupovo da te skine skurca TAJO JELDE OVO ORGINAL JESTE MALI NOZGA U PIČKU MATERNU I ORGINAL

4. DE VAM URMAŠCU I LIMUNADU

5. Ova što je Kelt linkovao se iz aviona vidi da je gomno.
    Bohore, znam šta govoriš brt, samo ne znam šta ti ili ja imamo da bismo mogli prodati za 300 iljada?! :D
    Samim tim ne možeš znati da li bi prodao to nešto.

6. kupi me sa 200 300 hiljada
    pocni tamo gde je ona stala
    jer svako ima svoju cenu
    a moja je nocas 300 hiljada

7. Skočko, kaseta je kod mene više od 25 godina, pa vjerujem da je oriđinale. :)

8. 11 ari i stara kuća na Vračaru. Ima 5 naslednika i ja šesti, oće neki lik da pravi zgradu date 200 k traži se 300, eto al nije to poenta. Mali su 30 evra da se cimaš oko toga, fali mi 300 k ili 500 za toliko sam siromašan to sam hteo da ti kažem. Isto je sa kradjom, ako možeš ukradi 100 k kad se već brukaš a ne toblerone za kasom

9. Nećete valjda prodati?

10. Jbg, to je zajebano, u pravu si.

11. A za krađu ne znam. Mislim da ne bih ukrao, ali nisam bio u prilici, pa ne znam.

12. Neće meni da prodaju niti bilo ko od naslednika može da kupi. Takav dogovor. Valjda se plaše da se ne obogatim

13. Izgradite vi zgradu, jbt, ko da je to mudrost.

14. Da ja mogu da kupim lako bi, brate sa rodbinom nema dogovora a od njih 5 poznajem jednog. Teška priča jbg

15. Kontam da su ti sastavljači testamenta velikom većinom zlobnici koji hoće da se nasljednici krve oko nasljedstva. Poznajem dosta slučajeva u kojima je zemlja razdijeljena na više njih i nikad se ne dogovore, a zemljište godinama ostane zapušteno.
    Čekaj ti da gamad pomre, pa onda prodaj. :D

16. Nema gore od rodbine, sve govna gdje god kreneš mamu im jebem, neprijatelj to ne može napraviti šta rodbina može

17. Citiraću komšiju, velikog i neshvaćenog uma
    PRVO SA RODBINOM TREBA RASKRSTITI. NIKO TE NE MOŽE SJEBATI KAO RODBINA.

18. Haos je ovo. Objasniću vam kasnije, ko u Karingtonovima

19. за повољну цену убит ћу твоје рођаке и повратити ти имовину брт

20. Ja cu ti za povoljnu cenu jebati rodjakinje(napisao bih rodjake kako se i kaze al isto u muskom i zenskom rodu jebem mu seme pa da ne pomisli neko da sam gei)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.