Једину касету коју сам икад имао су "Највећи хитови" Дина Мерлина из 2000 године, а од ЦД-ова имам албум Алогие "Приче о Животу" и неки од Пинк Флојда "A saucerfull of secrets"
To ko ja kad sam bio na koncertu Džordža Bensona i dobio od tehničara Bensonovu trzalicu, i prilazi mi neki lik i nudi hiljadu dinara za nju, a ja u fazonu, 'oh, prijatelju, ovo je od neprocenljive vrijednosti za mjene, nema tih para', a zapravo sam čekao da ponudi soma i po dinara
Pajz ovo. Na Zelenkovcu bila izložba slika nekog lika. I meni zapadne za oko jedna slika na kojoj je slučajno bilo elemenata iz mog života o kojim ne želim da govorim ovdje. Uglavnom, htio sam da kupim tu sliku. Pita on mene zašto baš tu sliku. Ja mu objasnim i lik mi kaže da je mogu dobiti samo ako mi on pokloni. Ni slučajno nije htio novac.
цд илде шаулић хахахах
дал је икад ико купио цд бориса бизетића
Odličan CD za imati u kolima. Topla preporuka
имаш у мамуту брт, имају доста занимљивих цедеова мада ја већину јурим на купинду и КП
Једину касету коју сам икад имао су "Највећи хитови" Дина Мерлина из 2000 године, а од ЦД-ова имам албум Алогие "Приче о Животу" и неки од Пинк Флојда "A saucerfull of secrets"
rajders on d storm kasete.
prava stvar.
braca bugari.ili tako neki kurac.
Ja imam oriđinal kasetu "Slippery when wet", sa omotom i tekstovima.
Bon Džovi, 1986-a. Ne bih je prodao ni za milion evra.
Milion i sto?
скоро сам сакупио све што ми треба на цд, саћу прећи на касете то је баш гас
Bez zajebancije, lokalni kolekcionar i zaluđenik Bon Džovijem mi je nudio 200 maraka i nisam dao. Prije bih mu poklonio, nego prodao. Et'.
dvesta maraka = milion evra
To ko ja kad sam bio na koncertu Džordža Bensona i dobio od tehničara Bensonovu trzalicu, i prilazi mi neki lik i nudi hiljadu dinara za nju, a ja u fazonu, 'oh, prijatelju, ovo je od neprocenljive vrijednosti za mjene, nema tih para', a zapravo sam čekao da ponudi soma i po dinara
Rađarde, oš šamar?
E nema tuče jbg
Ja sam zagovornik da sve ima svoju cenu. Al ozb
xD
Može trista evra za kasetu??
Ne može. Ako je baš želiš, dobićeš je džaba.
svako ima svoju cenu a moja je nocas mala
na ibeju kosta 20$ ta kaseta zapakovana iz '86
http://www.ebay.com/itm/BON-JOVI-SLIPPERY-WHEN-WET-ORIGINAL-CASSETTE-THAI-EDITION-STILL-SEALED-/251795526840?hash=item3aa02ed4b8:g:wd0AAOSw8d9UuUv8
Pajz ovo. Na Zelenkovcu bila izložba slika nekog lika. I meni zapadne za oko jedna slika na kojoj je slučajno bilo elemenata iz mog života o kojim ne želim da govorim ovdje. Uglavnom, htio sam da kupim tu sliku. Pita on mene zašto baš tu sliku. Ja mu objasnim i lik mi kaže da je mogu dobiti samo ako mi on pokloni. Ni slučajno nije htio novac.
Kelt, ovo nije original kaseta. Na originalu je crna naljepnica sa ispisanim naslovima pjesama. Ovo je kurčina.