Разноразно питање

1. Glavni, ovo što kaže Žajk. I ja sam drva skinuo s nekog torrenta, ne sjećam se kojeg. Ni zrna vatre okupatoru!!!!

2. Napravio sam vino, obrao grojzde polio vodom i secerom, prosao je 21 dan od toga, jel sad treba da cedim ili da ostavim do zime ako ce biti bolje?

3. Jel crno ili bijelo vino?

4. Maestro, nakon tronedjeljne fermentacije, trebaš sada cijediti vino, a onda pretakati još tri puta, jednom mjesečno, tako da poslije 4 mjeseca imaš ukusno mlado vino. Ako nisi koristio vinski kvasac, temperatura u prostoriji treba biti 25-26 C, inače kod korišćenja kvasca je 18-20, maksimum 23 C.

5. Zovi nekog da ti dotera kazan i ispeci to.

6. JEL IMA NEKO SLIKU BABA RISKE SA LASEROM ? ONA NA TENKU

7. Jeste izvalili tinder? Jeste se mečovali s nekim pičkama, pojebali neku?

8. Kasniš broooto
    ja ga u inostranstvu koristio
    kod nas mislim da je popularinij badu ili tako nešto se zvaše
    badoo proveri

9. E da sam imao ovo dok sam bio mladji, dok se nisam ozenio

10. Sloboda nema cenu, skidajte tinder i jebite

11. Opet se svadjate vas dvojica sto je ovo, mi smo sebi najveci neprijatelji ne daj boze da se srbi sloze #!!!!!

12. što šalje 3 pvta odjednom?
    opet bag

13. Koji domaći oglasi imaju jebenu kategoriju TRAŽIM ili KUPUJEM
    Konkretno me vozilo interesuje

14. Ja sam retardiran onda, ne mogu da nađem tu opciju kad postavljam oglas ni na jednom sajtu

edit:
    uključujući i ovaj

Ranije je na halooglasima odma pri postavljanju oglasa nudio opciju: nudim ili tražim, više ga nema

15. aaaa sad sam shvatio. Tesko da ima bas kako ga ti zamisljas. Vidio sam slicno tome na http://www.autodiler.me/ ima sa strane besplatni sms oglasi al ovo je za teritoriju CG.

16. Našao na kupujemprodajem sekciju otkup automobila

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.