Разноразно питање

1. Pa ako ti tv ima digitalni prijemnik, onda bi trebalo odmah da radi bez problema. Ako nema, onda moraš da kupiš onaj konvertor signala (izgleda slično kao ruter za internet) i da ga povežeš sa tv-om. Oko 3500 mislim da košta.

2. Sta rece onaj Cope, koji program kotisti za crtanje?
    Obrisao je Q&A gde je rekao to pa ne mogu da vidim.

3. Kako jebeno da postavim oglas na kupujemprodajem ili polovnim automobilima da KUPUJEM, a ne nudim lako dostavno vozilo, a da mi ne obrišu oglas

4. Prekopiraj u word oglas i svaki put kad ti obrisu ti opet postavi.

5. Aj pitaj burazera jel zna mozda odgovor na moje pitanje.

6. ovaj papet bi gazio preko leseva samo da dobije sta zeli

7. PuppetMaster - LutkaGospodar

8. Mislim da je toon boom
    . sigurno

9. Sta rece onaj Cope, koji program kotisti za crtanje?
    Obrisao je Q&A gde je rekao to pa ne mogu da vidim.

Toon Boom Studio i jos neko cudo iz Adobe porodice, mislim da flash bese.

10. Za nas koji se ne razumemo u to, koliko mu treba vremena da napravi jedan skeč? (ako ima smišljenu ideju, samo da ga odrati u Miss Boom Boom)

11. rekao je da mu treba manje od tipa 10-15 minuta
    fleš je pretežak za nubare kao što smo mi tako da ga ne treba koristiti
    mislim da je čak i on to napomenuo

12. napisao je na fejsu da ga odradi za pola sata maks - znači tri sata

13. значи триста године џДД

14. pošto vi morete da nabavite metar drva?

15. Bagrem 24E, cerovina, bukva 28-30E metra na mestu umetreno bez prevoza. Po gradu ide 6-8 E vise.

16. ja sam našo po 15 evra jasena al moram sam dovesti, al jebiga, nije daleko pa ću uzeti, a to je za sledeću sezonu opaaaa

17. Glavni
    pošto vi morete da nabavite metar drva?

Fruška gora
    ljubav moja

18. napisao je na fejsu da ga odradi za pola sata maks

Ma kite pola sata, ja sam za 35 minuta školskog časa pravio jedno 5 puta kompleksniju animaciju, sa bar 6 simultanih staza a nubara sam bio, realno, momak radi to svaki dan i cijenim da ostane jedno 11 minuta, sa sve montažom.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.