Разноразно питање

1. Sale d snajperist
    Imam problem sa firefox-om.

Stalno mi se pojavljuje poruka nesto tipa:
    Unresponsive script
    Script may busy bla bla....

I to mi zaustavi komp na minut, dva.

I pre sam imao problema, i resio sam na nedelju dana, ali opet krenulo.

Zna neko kako da se resim skroz ovoga?

instaliras Hrom

2. Ne volem hrom :) Imam ga, mozillu sam koristim.

3. Само да се зна.

Da mi se na ovu temu jave svi oni koji tvrde da su me jebali, oni koji su me prodavali, kupovali a da mene nisu pitali, lepo da sve to prodiskutujemo. :D

Ја те још нисам јебо ал ми те је понудио Триша на чету и то можете видети из стенографских белешки са чета. Псовао је Војводу. Ја сам га суптилно замолио да то не ради, јер ни ја њему не псујем тебе. Али не! Триша ми нуди тебе у замену за Војводу. Ја сам веран Војводиној идеологији, али и идеологија има граница. Тако да. Видећемо.

Питање за Тришу. Вреди ли издати Војводу?

4. Је ли нормално то што ми шкрипи око? Трљам око и чује се звук као да се клацкам на старом каучу.

hhahahhahahha kako pitanje.
    Meni se čuje: mljuc mljac, žnjok, tako neki tečni zvukovi.
    Promeni brate oko. Viš da ti je to zahrđalo.

P.S. Duša me boli što Šani zaključaste temu. To bi bila najboja i najzabavnija tema ikad. Lepo je tela da vidi ko je jebo, a vama krivo, jer znate da to niste bili vi. Još ste je siroticu banovali. Ja nem pojma čemu bih se smejala (ako izuzmem Stefanove mod postove) da mi nije Šane.

5. Да можда није родила а да то не зна?

6. Џими
    Је ли нормално то што ми шкрипи око? Трљам око и чује се звук као да се клацкам на старом каучу.
    И да ли је нормално то што сам прехлађен и из једне ноздрве ми не излази малтене ништа или је запушена, а из друге ми изашло пун курац слине, ни сам не знам где је све то стало и како је могуће да се генерише том брзином.

то за око не знам. вероватно се само створи ваздух између капка и јабучице (закључак донет након више узастопних трљања сопственог ока. десног, лево не реагује на таква подјебавања).
    а то за нос... ја сам негде у петом, шестом разреду навукао исти проблем, с' тим што је код мене то било само повремено. оториноларинголог утврдио да је алергијски, и да ме уз то јебе хладноћа. и стварно, откад сам почео да се клоним прашине, перја и кућне гриње, не јебе ме више. сад понекад, кад 'ватам зјале по 'ладном времену, уме да ме стегне исто тако једна ноздрва, праћена повременом кијавицом (фреквенције 8-12 пута у минуту) док је друга исправна скроз. и то ме држи дан-два, и прође. можда дакле буде и алергија, ја бих ти саветовао да провериш то код специјалисте, јебеш га.

7. Џими
    Је ли нормално то што ми шкрипи око? Трљам око и чује се звук као да се клацкам на старом каучу.
    И да ли је нормално то што сам прехлађен и из једне ноздрве ми не излази малтене ништа или је запушена, а из друге ми изашло пун курац слине, ни сам не знам где је све то стало и како је могуће да се генерише том брзином.

АХАХАХАХАХХАХАХААХА ЗАРЂАЛО МУ ОКО!!! Каизене, имаш зарђалог мода, мичи ово.

Шкрипи ти због ваздуха што рече Александар, дешава се и мени :)

Нпр мени се ја мислим десна стално запушава, а лијева не... Мислим, тј сигуран сам да сам алергичан на прашину јер се деси кад уђем у татина кола да кинем 20 пута за 2 минута, рафално кијање, очи оће да ми искоче... А кад уђем у бус, ухвати ме чешање носа одма'.

А слина ти стане ихаха, не бој се, има ђе... Па знаш кад цури нос, чини ти се да нема ништа, па се створи ниоткуд.

Дигресија - мислим да нисам преко 5 пута у животу дунуо из носа оно, да се ослиним, него шмркћем тако, нешто ми гадно.

8. Je l' postoji neki način da se podaci na microSD kartici spasu od formatiranja koje računar iz nekog razloga nameće?

9. Ne kontam.

Jel formatirana ili nije? Na šta je uštekana?

10. Kartica sa foto-aparata, prebacivanje slika na računar. Komp navaljuje da je formatira. Nije moj problem, drugarica muku muči, ja sam samo posrednik :)

11. Ahaaaa, što odma' ne reče.

Pronađi joj neki malo bolji recovery program na pajrtbeju ili isohuntu, preporučujem 'iCare', on baš ima mogućnosti za te stvari, nađi neku piratsku verziju, krekovanu, da ne mora plaćati ništa, i neka prati proceduru , relativno jednostavan program, ima opciju za čitanje sa unreadable particije, nek prebači to na hard i to je to. Nakon prebacivanja slika nek formatiraprokletu karticu kad nije ranije.

12. Nije mi bas najjasnije cini mi se, al ja kad imam problema sa raznim karticama,otvorim IrfanWiew i kroz njega udjem do slika.

13. Koliko mogu dobiti za lance od 10ak grama srebra?

14. Rosoneri, ja sam pre dve gdine utopio neko srebro, oko 120 kinti mi racunali gram. Kontam da se cena nije znatno menjala, zavisi sve od zlatare.

15. Da li možda neko, ko voli da prati animirane filmove, može da mi da ispravan link torenta za ''Megamind'', a da nisu samo inserti iz filma? Na ovima koje sam skidala (dva-tri) piše normalno da je film, a posle vidim da su samo neke scene, čak nema napomene ni u komentarima ljudi koji su skidali. Hvala u svakom slučaju. Videću da pogledam još neki, pa eto.

16. Ај шаљем ти пвт сморена.

17. Hvala puno, puno, Ankoro! Baš sam se maltretirala sa pretragom. :)

18. imaš Megamind za koji dan na HBO...

19. Nemam HBO ovde u BG, Brusko, imam kući, taman ću da javim mami, ona voli takve da gleda. U svakom slučaju, kolega mi je pomogao da nađem, još dvadeset minuta pa premijera. Svečani gosti: ja, moj žuti medvedić i plastični Donatelo uz sirup od maline i kokice. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.