Разноразно питање

1. Joooj, mi subotom ujutro okrenemo HBO i sve četvoro legnemo da gledamo crtaće, doduše mene obično zezaju za sokove, vodu, kokice i drugo, ali generalno se svi lepo zabavimo :)

2. Колико отприлике кошта нова батерија за лаптоп?

3. doduše mene obično zezaju za sokove, vodu, kokice i drugo, ali generalno se svi lepo zabavimo :)

I kod mene je tata zadužen za to. Sad mi je jako žao što nisam tamo. :)
    Jedva čekam Božić, svi se skupimo i pičimo ''Sam u kući'' i ''Božićni deka'' i tako nešto. :)
    Najviše sam volela na HBO kad daju ''Up'' ili ''Bolt'' od tih animiranih. Dobri su i ''Incredibles''. :)
    I ''Garfild'' je dobar prvi deo, bar. Imaš na Bumerangu ''The Garfield Show'' odlični su. :D

Evo i kolega Sidrić će izgleda da gleda, pa možemo da ti kažemo utiske. :)

4. 85 евра за мој лаптоп, боктемолово. Скупо, бре.

5. И за мој исто 85 еврића. Окле ми те паре. :(

6. i meni otisla baterija, non-stop je na punjacu. gde ovaj dade link, hp 4515s 120e. a ja sam bio ubedjen da je 30ak e. tuga.

7. И мени исто на пуњачу стално. Рачунам да око 20-30 еврића, кад оно међутим.
    Иначе, Брус, хвала за линк. :)

8. Nema na čemu, to je najmasovnija prodavnica, možda ne bi bilo loše da potražite i po prodavnicama hardvera, moguće je da imaju neku jeftiniju opciju.

9. Bruse, OBAVEZNO SUTRA DA GLEDAŠ film rastura! :D

10. Hvala Smorena, neću ga propustiti sigurno :)))

11. Koliko kosta cipovanje PS2 da bi citao pirate?

Ne zanima me ona kartica, mene samo zanima cipovanje.

12. Jel se meni čini ili se promjenilo nešto na ovom dijelu "komentari"? Meni izbacuje tatrane "Komentari na tvoje definicije" i "Tvoji komentari".
    Il je to bilo od ihahaj?

13. Од кад сам ја овде стоји то тамо...

14. Lol. Jebem ti kolje ja to nisam primjetio do sada...

15. Где има на Новом Београду неки приватник, који ради крвну слику, време крварења, и тако те глупости, а да може да буде готово за фазон 2 дана макс?

16. Ne znam, ima jedini onaj Ristić da znam, to je tamo gde 65 skrene iz Trećeg bulevara ka Fontani. Valjda.

17. "Ristić" je siguran, a imaš i u bloku 30. u lameli do Bul. M. Pupina, odmah iza stanice 65. čini mi se da je tu "Analiza". "Konzilijum" je negde u paviljonima (bio je u Tvorničkoj ali su otišli odatle. Uglavnom svi rade istog dana sem ako priroda analize ne zahteva duže vreme, a hoće i da pošalju rezultate mejlom.
    EDIT: Ristić ti je u N Heroja, kod carine, 50-ak metara od raskrsnice sa Zorana Đinđića štrase.

18. Па то, и планирао сам додем до Ристића. Јел знате можда да ли којим случајем нису нормални и раде сутра?

19. Pa vidi na sajtu, ne znam.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.