Разноразно питање

1. Kako moćno ovo napravljeno, hvala Paune, ne bih našao ovo nikad. Ali i dalje ostaje pitanje: zašto se u pola njegovih pjesama provlači svemir i neki vanzemaljci i invazije i zvijezde i pauci i Marsovi itd?

2. Нисам те баш добро разумео.
    Елем, зашто? Вероватно је био фасциниран тим темама, није као ови данас дебили немају о чему да певају..

Мада ми Боуви иде на курац оним сценским издркавањима

3. Danas sam ispred sudnice sreo bivšeg i sadašnjeg ministra odbrane a pošto sam upravo čekao da mi počne suđenje protiv Ministarstva odbrane ozbiljno sam se zabrinuo da su poslali najjači sastav protiv mene.

4. propelerzviz tj.vazduplohov, kako ga mnogi zovu, je pravi covek za ministra odbrane.imali bi prejaku avijaciju..
    ocigledno da drka narod sa tim telekomom.necemo da ga prodamo, hocemo, e necemo

5. heroj vucke.zgovnas stvari,pa ih resis.budes heroj.

6. a da su ga prodali bilo bi sve rasprodase nazadnjaci, unistise nas kuku lele

sram vas bilo

7. vucke spasitelj telekoma.
    i sire

8. a jok treba da se upecamo na ovu fori i vicemo svaka cast vucicu spasio si telekom

9. eee moji srbi ko vas ne zna skupo bi vas platio !!!!!!!!!

10. Ћале запео да купи Фиат Мултиплу па да вас питам- да ли је 100% проверена информација да је промена пола бесплатна, јер док сам мушко не бих волео да будем виђен како возим то

11. Fiat Multipla

vid JAVNE KUCE...sramota te da udjes, sramota te da izadjes...a u unutra ti do jaja!!!

12. ne znam koliko vas ima u fameliji ali ako si jedinac kazi mu da kupi onaj svapski motocikl sto ima kao prikolicu za jos jednoga pored manje je glupo

13. http://i.imgur.com/D2BoJoM.jpg
    koji još auto može ovo da postigne u četiri metra dužine??

mogu komotno da spavaju i šofer i njegov dečko

14. Брате Телеком једина фирма која пуни буџет.
    Лепо каже Миодраг Зец: домаћин за себе остави најбољу краву, која даје највише млека и не дира је.

15. odakle znas miodraga? meni mentor za magistarski rad xd

16. Углавном пратим његова гостовања по ТВ кад стигнем и на интернету понекад..
    Штета што се такви људи не слушају у овој држави, већ се исмевају..

17. faca je brate nas dvojica potpisani na radu a nismo ga videli ni ja ni on xd

18. Ljudi čisto informativno, ako zabranim djevojci da izlazi sa drugaricama i kolegama jesam ja ljubomorna pičkica ili sam alfa mužjak?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.