Разноразно питање

1. где се могу купити лавови гипсани за ограду и они стубови као јонки и коринтски

2. колико кошта да се направи биста?

3. Контам да за твоју бисту неће много узети јер си превише гадан лололол само треба да узме камен и стави му два зрикава ока и тадааааа

4. Слепи Туљан
    колико кошта да се направи биста?

HRISTE BOŽE ZAŠTO ZAR TI NIJE DOVOLJNO ULJE NA PLATNU 5 SA 5 TEBE I KERA

5. мићко циганине исеваћиуте

6. путинко ипак желим да имам и бисту себе и кера које стоје на неком јонском или коринтском стубу

7. ako ima tema slicna ovome sto cu napisati, pls dostavite mi je u postu ispod

http://superzena.b92.net/komentari.php?nav_id=1074011
    citam ovo, nista novo, ovakvih pricica svaki dan cujemo na milion mesta, u medijima, na raznim forumima i sranjima, pa se pitam sta se to desava, je l ovo neka propaganda jebena, teraju ljude, je l moguce da smo postali tolika kurcina, da je jedini spas preko ?
    posebno zanimljivi su mi komentari, evo npr. jedan

U prvo vreme kad sam se preselio za Škotsku bilo mi je jako neobično da mi se ljudi izvinjavaju ako su samo i pomislili da sam malo promenio svoj pravac kolicima u supermarketu zbog njihovog pložaja. Pa je onda krenulo i previše cheers i thank you za moje srpske uši. Ali najveći šok je bio kada se vozaču autobusa na izlasku iz istog zahvaljuju. Naravno, odmah je bila reakcija "šta mu se koji K zahvaljuju, to je njegov pos'o". Ali malo po malo, krenuo je Srbalj da uviđa kako je zapravo lepo biti fin, nasmejan, nekome se zahvaliti, pitati kakav mu je dan (makar bila i fraza). Naučio se Srbenda finoći, počeo zahvaljivati vozačima, kasirkama, itd itd. Svi imaju svoje teške živote i jedan osmeh i trenutak pažnje je lepa stvar. Onda sam jednog dana došao kuči u posetu, iskačem iz busa na Adi sa prednjih vrata, kažem "hvala" i odmah se brecnem "au jbt, ovaj će misliti da ga za#ebavam, sad će da me pojuri". Zatvoriše se vrata a ja svojim poslom, poslom turiste.

znam da ima par likova koji su preko, pa me zanima njihovo misljenje o komentaru iznad, takodje da li su se spasili, mozda pokajali itd. verovatno je bila tema sa ovim, ali ne mogu naci

8. ma bole nekog sasvim kurac za tebe i da ti kaže hvala
    kome valjaju priče

9. čuj radila kao arhitetka za 25 000
    radila si ti arhitekturu palačinki ili arhitekturu suvih kora u karibik piceriji neostvarena spodobo

10. a i ti superzeno prestani takve bućkuriše da čitaš

11. ma jedu govna brate u ovakvim tekstovima, kazem na neki nacin propaganda jebena, ali jesi skapirao moje pitanje i dilemu

12. a ovaj komentar ?

Mi imamo jednu veliku gresku u mentalitetu. Nijedan politicar nam nije kriv za to, nego mi sami. Svi se kao zalimo, a sta nas to sprecava da budemo kulturniji, bolji, savesniji, posteniji, odgovorniji..? Ako pricamo o ekonomiji, pa Svedjani su 90ih bili u teskoj krizi i imali visoku nezaposlenost, ali su imali pameti da se izvuku iz nje. Gledajte sta su oni napravili za 20 god, a sta mi. Ali oni gledaju kako da nesto stvore, mi gledamo kako da nesto ukrademo, nekog zeznemo... Koliko ljudi ne placa porez, radi na crno, daje/prima mito, krade struju, uzima socijalnu koja mu ne treba (pa onda neko kome treba, ne dobije). I sve imamo onaj stav 'ma, sta me briga'. Mislite da to kod njih moze? Mislite da bi bili to sto jesu da tako rade? E, to je razlika izmedju njih i nas.

13. боље је преко наравно, каква пропаганда каква ти питања постављаш брт? јел ти у бурету живиш брт?

14. Ej mene tako jebeno nervira cela ta propaganda sa nabijanjem krivice svim građanima ove unesrećene države.
    Ko god šta - MI SMO GOVNA nešto nešto NAŠ MENTALITE JE TAKAV POGAN nešto nešto SAMI SMO KRIVI
    KO JE KRIV MAMU LI IM JEBEM?
    JESAM LI JA ZADUŽIO JEBENU DRŽAVU?
    SJEBAO SVE MOGUĆE ŠTO SE MOGLO SJEBATI?
    RASPRODAO SVE ŠTO SAM DO SADA MOGAO PA SAD PRAVIM NOVE ZAKONE DA IMAM JOŠ ŠTA DA PRODAM?
    JESAM LI? JESI LI TI?
    Ne plaća narod porez jer za svoje pare može nešto pametnije da plati a ne šupke koji ti prvo guraju uplatnicu kad god ti treba nešto kako bi mogao da ispuniš njihove norme i kako bi isti ti što ti štampaju uplatnicu bili još više upoznati sa tvojim podacima. Rade ljudi na crno jer drugačije ne možeš jer su putni troškovi, doprinosi i ostalo postali jebeni vicevi za poslodavce. Daješ mito jer te ucene da moraš da ga daš kako bi nešto postigao. Primaš mito jer si govno u govno državi gde odlučuju govna pa ne odgovaraš za svoje nedelo. Krade se struja jer će još malo cena kilovat časa da bude ravna sa cenom satnice rada na crno. I jeste uzima se socijala jer se radi na crno i naravno da ćemo i ti i ja da uzmemo socijalu jer nam je moguće zato što je ovde omogućeno da se traže rupe u zakonu i da se u tim rupama živi poput hrčka u jazbini.

A pa ne braćo ja nisam kriv za te vaše optužbe. Ako sam kriv onda pristajem da robijam svoje.
    Zna se ko je kriv a zna se i ko dobija platu da pronađe ko je kriv a zna se i ko prima platu kako bi presudio kaznu onome ko je kriv.
    Sve je izvrnuto pa neko dobija platu a ne radi šta mu je posao a onaj što je kriv i nije kriv i onda kad treba naći tu početak kanapa, moraš da kreneš redom da kažnjavaš a govna su žilava pa onda ide ona SVI SU KRIVI I NIKO NIJE KRIV. Ako kreneš da kažnavaš onda moraš kazniti objektivno. Od popa do prosjaka. To se neće nikada desiti jer da bi kaznio onda moraš i ti što kažnjavaš da budeš pošten a ti što kažnjavaju nisu pošteni pa zato nemaju kapaciteta za to.
    Kad se krade i kaubojiše onda su to neki pojedinci i voze pojedine modele i marke vozila sa individualnim tablicama i brojevima motora i šasija i kojekakve pojedine nekretnine sa individalnom kvadraturom i svojim katastarskim brojevima i poseduju lopovski plen na individualnim računima sa individualnim brojevima a kad treba kazniti onda smo svi srbi brate. Mi srbi.
    Mi srbi smo govna. Mi srbi smo krivi za sve što nam se dešava. Mi srbi smo lopovi. Mi srbi smo neradnici.

Ja nisam lopov i nisam neradnik i nisam kriv za ta dešavanja i neka mi POPUŠI KURAC svako ko mene kao pripadnika naroda osudi i to kolektivno sa celim narodom. Da imamo pravo pravosuđe onda bih sa vodom u ustima tužio svakog govnara koji izgovori takve optužbe na račun moga naroda.

Zbog trulih jabuka propadne ceo jebeni sanduk zdravih jabuka koje se bore za kiseonik a pošto im onaj trulež od gore zatvori dotok kiseonika onda i one propadaju ali ne zbog bolesti nego zbog truleži od gore koja ga guši i bori se da pretvori ceo sanduk u trulež kako se kasnije ne bi prepoznalo koja je jabuka kakva.

Đubre se treba isterati na čistinu kao divljač pa da se markira jedno po jedno jer niko nije markirao celu šumu.
    A to se ne dešava jer su se divlje svinje kamuflirale u blato kako bi se uklopile u pejzaž.
    Imamo stanje gde se ubija u pojam cela nacija sa nekakvom krivicom kojekakvih ojebina.
    PA KAD SMO BRAĆA I NAROD ONDA NEKA KRADU OD DRUGIH PA DOVLAČE U SRBIJU JER ISTI SMO NAROD.

15. tako je majku im jebem sve je to tito kriv a ranković šiptara pa u peć ahahahah

16. ево овако капирао сам да умем неки добар радио за кола не баш сад нешто од 200 е ал да има сд усб и све те глупости чисто да не слушам радио с и бн по цео дан

јесте да ми је ок и тренутни ал је фабрички превише једноставан а ја волим да светли унутра ко у пакленим улицама јбг љаксе сам знам. дакле ако се неко разуме у те марке и шта већ па да качим неке предлоге половњаке

17. Uzmi bilo koji pionir za 50€ polovan, šta ti je jbt, osim ako nećeš sad neke predrkane zvučnike i pojačala i kurce na to.

Kod mene u astri neki polovan Clarion, našao za 30€, satire na fabričke zvučnike.

18. да да сад сам мало гледао те огласе видим да може да се нађе квалитет за 50 е. имао сам и раније пиониров то је закон од марке само ми се касније сјебало оно срање за цдове. сад ми је битно само да има картицу да се не дркам да стално мењам

ништа то је то решен проблем

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.