Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
преврти по купујемпродајем, мислим да за пет сома мож узети предојаја радијо са гаранцијом и са усб излазом и блућућом
мене занима колико кошта сто за стони фудбал али онај профенионални што га има свугде? колико кошта нов а колико полован је
Kas samo JVC
Koja banka u Srbiji daje najbolju kamatu na oročenu deviznu štednju?
Kom Bank
nijedna
mislim da su od 3 do 5% kamate
milion evra da stavis malo je
Kas sony objasnjava kao i uvek
Sto za stondzu 100-150e polovan nov nemam pojma
Banka bilo koja razvojna xd
Stednja je bolja u dinarima.
Kamate zavise da li je orocena ili nije.
Ali generalno pare su da se trose xd
Ozb, bolje obrtati nego dati drugom da obrce a dobiti mrvicu.
Osim ako ne planiras "crvendaca mesecno da odvojis sa strane", onda je to svakako kurac.
Vlasnik jedne prepoznate mlekare koga poznajem dobija čestitku za Novu Godinu od švajcarske banke u vidu 50 k evra. Kakva su to gospoda.
Mlekara G...
Al svakako im ne salje po crvendaca mesecno.
Срећна нова година бебо
A ja moram uzeti 500 maraka pozajmicu od banke da ispoštujem praznike. SIROTINJA!
Jeste Dio. Ima preko 8 milki brt, kamatu i ne dize ja mislim ovo mu je poklon neki, nešto.
Putinka volim te srećo
Hteo mene i druga da ubaci u Parove, valjda im je sponzor šta znam dojajan se sa Marićem al nismo mogli da se dog jer pije 2 plus litra Džeka na dan.
Jedna anegdota. Kupio je letos novog Fenda od 230 konja oko 120 k evra mislim da je i doterali mu on seo pijan u njega on ko spejsšatl unutra milion ručica i brzina i Boga i upusti ga nije znao da stane, preleti put i prvom komšiji pređe preko betonske ograde i udje mu u dnevnu sobu. O šteti neću da pričam. Al stvarno ušao u kuću kroz zid
Nije to cudno da mu "salju cestitke".
Na 8m 50k je kurac, ako cemo realno.
A inace salju i poklone, ne samo cestitke, aute i te fore.
Jbg, kao u kockarnicama sto su dzabe pica i sl. gledaju da te zadrze sto duze. A i njemu lepo.
Brate prve godine mislim kad je prosla da je A8 dobio nov koji je izašao tada al nisam siguran za to.
Препоручите ми неку добру и пре свега љубазну графичку таблу до 100е. Хвала унапред ;)))
A šta je 8 miliona, kerov kurac, to Dodik obrne za 10 minuta jebote
Brate preporučivali smo ti i telefon a ti si uzeo Lumiu jbg