Lavabo zašto neko da bi nešto rekao mora to isto da kapira?
Ti kažeš nešto na kineskom, što si čuo, al nemaš pojma šta znači, i ja dođem i pitam KAKO SI USPEO DA IZGOVORIŠ A NE KAPIRAŠ?
Imaš šokove neke.
Skoč. tica ako priča istinu, (pošto si je pitao šta će druga da kaže) reći će ti laž, jer bi druga rekla laž, ako laže, reći će ti laž jer laže kurva!
mislio sam da je covek dao odgovor na pitanje a ne mozes da das tacan odgovor na neko pitanje ako ga ne kapiras.cista logika
i nisi u lepo objasnio.ako recimo leva vraata vode u raj a on pita pticu koja laze ona ce da kaze da bi ova druga rekla desno a ako pita pticu koja prica istinu ona ce isto da kaze da bi ova druga rekla desno
da, bio je na ledu
Skočimiš, kako sad ne kontas a sam si rekao da treba da pita sta bi druga ptica rekla
dA.
Pa stavio sam upitnik na kraju, pito sam, upitao sam se što bi baš tako
ja isto nisam znao za ptice, tacnije zab odg bilo je davno
Zla bi ga slagala u oba slučaja, šta. Zloća xD
Ti kažeš nešto na kineskom, što si čuo, al nemaš pojma šta znači, i ja dođem i pitam KAKO SI USPEO DA IZGOVORIŠ A NE KAPIRAŠ?
Imaš šokove neke.
Skoč. tica ako priča istinu, (pošto si je pitao šta će druga da kaže) reći će ti laž, jer bi druga rekla laž, ako laže, reći će ti laž jer laže kurva!
U oba sl. ideš suprotno.
sad si ga spetljao nesto hahaha
Da te napadnu pederi čime bi se branio rukama ili sačmarom?
hahhahahahahha
hahahahahha ovo je tako 2002.
JA JEBEM!
Pitao bih prolaznike, ko još sluša tice ajte molim vas.
mislio sam da je covek dao odgovor na pitanje a ne mozes da das tacan odgovor na neko pitanje ako ga ne kapiras.cista logika
i nisi u lepo objasnio.ako recimo leva vraata vode u raj a on pita pticu koja laze ona ce da kaze da bi ova druga rekla desno a ako pita pticu koja prica istinu ona ce isto da kaze da bi ova druga rekla desno
Inače, kojom rukom brišete dupe? xDDDD
Lepo je objasnio Dio. Skočko informacija mora proći u oba slučaja preko tice lažljivice, udariš kontru i u raju si
al u paklu je ekipa
joj al skečujem
Ja brišem kočanjkom
Radmilo kome daješ govna kad zakolješ ovna?
XD
Najbolje brisanje. I odlična za u šporet.