Разноразно питање

1. Doduše ona koja pretekne od brisanja.

2. Da, pošto ume da ostane u prknu

3. ajde sad ovaj

Један путник кренуо је у село до којег није најбоље знао пут. Дошао је до раскрснице чији путеви воде у два села. Један пут водио је у село у које треба да иде, а други у село у којем живи племе људождера. На раскрсници није било никаквих знакова и натписа, само два брата близанца који су знали прави пут. Међутим један од њих је стално говорио лаж, а други увек истину.

Путник је имао право да постави једно питање једном од њих, али није могао да зна који говори лаж а који истину. Уколико би погрешио пут отишао би у село из којег се никада не би вратио. Ипак, путник се снашао и отишао правим путем. Које питање је поставио једном од браће?

4. хммм ово је доста теже од онога са птицама

5. Evo jedna za labovka.
    Jedna str. prženice se peče 1 minut, u tiganj staju 2 prženice, kako ispržiti 3 prženice za 3 minuta?

6. Pitao je jednog brata šta bi rekao drugi i otišao kontra. Ha!

7. Ajoj ima i ona sa kupusom, kozom, vukom, gazdom i čamcem, i ta je super baš.

8. I kako mogu prženice da se peku, valjda se prže, zato se i zovu prženice, blesane xDDDDDDDDD

9. e ovaj me je jebao opasno, dio i jos neko ako je siguran 100% u odgovor neka saceka par minuta

Три пријатеља су ушла у мотел. Рецепционар им је рекао да соба кошта 30 долара. Сваки од њих дао је по 10 долара и сместили су се у своје собе. Након неког времена рецепционар је схватио да је погрешио и да рачун за три собе износи 25 долара.Послао је свог помоћника да врати тројици пријатеља 5 долара.

Помоћник није знао како да расподели 5 долара на њих 3, па је себи узео 2, а њима дао сваком по један. То би значило да је сваки до пријатеља платио собу по 9 долара, што је укупно 27 долара. Помоћник је узео 2, што је сада укупно 29 долара. Где је још један долар?

10. Nisu oni platili po 9 dolara već po 10 dolara, vraćeno je 5 al je ovaj marnuo sebi.

11. Dionysio, ne mogu da se ispeku tri przenice za tri minuta

12. Znam, ima sličan sa carevim porezom u zlatu, mrzi me da kucam. Niš spec.

13. Beži zeka kroz šumu i viče:
    Pederi! Pederi!...
    Vidi to meda i upozori ga:
    Stani zeko, nemoj tako, nije kulturno, ne viči toliko...
    Na to će zeka opet:
    Pederi! Pederi!
    A meda:
    Nemoj bre zeko, vidi koliki si, a takve reči od tebe. Pa još mleko imaš na bradi, a tako vičeš...
    Zeka:
    Nije mleko! Pederi! Pederi!

14. Dio ta sa carevim zlatom je do jaja

15. armine, ja sam znao rešenje ove pitalice, samo sa dinarima, ovo ne znam

16. Kad su svi po kilo a jedna 900 grama

17. Mrzi me da kucam Boh. Ako te ne mrzi piši, neću odgovarati.

Labo ajd idi spavaj, pa pokuša(va)j sutra. Jel ti bar malo nerealno da sam lupio nešto nemoguće, da nije realnije da ti "ne pada na pamet" odgovor?

EDIT: Da, 1 od 900g, ostale 1kg, hteo da provali ko krade.

18. pa vracen im je po jedan znaci sa njihove tacke gledista potrosili su 9, plus 2 sto je marno ovaj, to je 29

19. ovo sa przenicama je prilicno jednostavno ajde labo bre

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.