JEL TI BAR MALO NEREALNO DA SAM LUPIO NESTO NEMOGUCE, DA NIJE REALNIJE DA TI NE PADA NA PAMET ODGOVOR.
razmisljao sam o ovoj tvojoj recenici i ne znam o cemu pricas
Решење: Гости дају рецепционару 30 долара, тј. сваки од њих по 10. Рецепционар схвата грешку и даје помоћнику да врати 5 долара гостима. У овом тренутку код рецепционара је 25 долара, код помоћника 5, а код гостију 0 долара, што је једнако 30 долара. Помоћник сваком да по 1 долар. У том тренутку, код рецепционара је 25 долара, код помоћника 2, а код гостију 3 (код сваког по 1), што опет даје почетних 30 долара. Један долар који се доводи у питање је уствари код помоћника. Овде се више ради о игри речи. Последња реченица не говори о томе да је свако од њих платио по 27 долара у шта је урачунато 25 долара за собу и 2 за бакшиш.
Radoje, čini mi se da ima igrica za predškolsko u Kini (možda Japanu nebitno), samo što ima više učesnika, da svi pređu a da isto lopov ne sme da ostane sam, bez žandara, i na splav mogu 3 osobe (s tim što muško vesla). Isto da pređu reku.
mnogo ti je konfuzna ova recenica..pa reci mi sad, ne mogu da spavam.
OVAJ MENE JEBE 100%
Stavi dve, pa jednu okrene, drugu izvadi, treću stavi pffff.
Dajte to sa zlatom, to ne znam, a deluje dobro.
Mada nema bolje mozgalice od one sa kozom, kupusom, vukom i gazdom.
Đe kupus gazda? Vuk poj'o xD
JEL TI BAR MALO NEREALNO DA SAM LUPIO NESTO NEMOGUCE, DA NIJE REALNIJE DA TI NE PADA NA PAMET ODGOVOR.
razmisljao sam o ovoj tvojoj recenici i ne znam o cemu pricas
Dio mrzi me da kucam brt na tel sam
eo resenja klasicno jebanje u mozak
Radoje, čini mi se da ima igrica za predškolsko u Kini (možda Japanu nebitno), samo što ima više učesnika, da svi pređu a da isto lopov ne sme da ostane sam, bez žandara, i na splav mogu 3 osobe (s tim što muško vesla). Isto da pređu reku.
Labovk evo, pošto mora da ti se crta.
http://www.zoki.com/images/posters/390/62186-96078-8584.png
Nije teško proguglati. Al ko i uvek, bar jedna osoba uvek zna da l je neko guglao.
Na levu.
i kako ces ti ovde da znas na koju stranu ide bus
Pa očigledno je.
Лабокв ево за тебе загонетке, пробај да погодиш:
Оса јесте, пчела није. Шта је то?
Djesno
i naravno da je budalaština da je 90% ispitane dece znalo tačan odgovor
deca, pored toga što su fizički manja od odraslog čoveka, usput su i mutavija nekih 60-70%
a po cemu je jebeno ocigledno, jel mu se vidi hauba mozda
JesI li ti ikada video autobus?
@autor labokv:
jel autobus ima prozore?
A jel ima vrata?
Радјард Куплунг, ima, sa obe strane