Разноразно питање

1. Jel ti bar malo nerealno da sam lupio nešto nemoguće, da nije realnije da ti "ne pada na pamet" odgovor?

mnogo ti je konfuzna ova recenica..pa reci mi sad, ne mogu da spavam.

2. OVAJ MENE JEBE 100%

3. Stavi dve, pa jednu okrene, drugu izvadi, treću stavi pffff.

Dajte to sa zlatom, to ne znam, a deluje dobro.

4. Mada nema bolje mozgalice od one sa kozom, kupusom, vukom i gazdom.

5. Đe kupus gazda? Vuk poj'o xD

6. JEL TI BAR MALO NEREALNO DA SAM LUPIO NESTO NEMOGUCE, DA NIJE REALNIJE DA TI NE PADA NA PAMET ODGOVOR.
    razmisljao sam o ovoj tvojoj recenici i ne znam o cemu pricas

7. Dio mrzi me da kucam brt na tel sam

8. eo resenja klasicno jebanje u mozak

Решење: Гости дају рецепционару 30 долара, тј. сваки од њих по 10. Рецепционар схвата грешку и даје помоћнику да врати 5 долара гостима. У овом тренутку код рецепционара је 25 долара, код помоћника 5, а код гостију 0 долара, што је једнако 30 долара. Помоћник сваком да по 1 долар. У том тренутку, код рецепционара је 25 долара, код помоћника 2, а код гостију 3 (код сваког по 1), што опет даје почетних 30 долара. Један долар који се доводи у питање је уствари код помоћника. Овде се више ради о игри речи. Последња реченица не говори о томе да је свако од њих платио по 27 долара у шта је урачунато 25 долара за собу и 2 за бакшиш.

9. Radoje, čini mi se da ima igrica za predškolsko u Kini (možda Japanu nebitno), samo što ima više učesnika, da svi pređu a da isto lopov ne sme da ostane sam, bez žandara, i na splav mogu 3 osobe (s tim što muško vesla). Isto da pređu reku.

Labovk evo, pošto mora da ti se crta.
    http://www.zoki.com/images/posters/390/62186-96078-8584.png
    Nije teško proguglati. Al ko i uvek, bar jedna osoba uvek zna da l je neko guglao.

10. i kako ces ti ovde da znas na koju stranu ide bus

11. Лабокв ево за тебе загонетке, пробај да погодиш:

Оса јесте, пчела није. Шта је то?

12. i naravno da je budalaština da je 90% ispitane dece znalo tačan odgovor

deca, pored toga što su fizički manja od odraslog čoveka, usput su i mutavija nekih 60-70%

13. a po cemu je jebeno ocigledno, jel mu se vidi hauba mozda

14. JesI li ti ikada video autobus?

15. @autor labokv:

jel autobus ima prozore?

16. Радјард Куплунг, ima, sa obe strane

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.