Трка камила организована је у једном од арапских села. Богата награда од 1000 златника предвиђена је за камилу која стигне последња на циљ. Судије су дале знак за старт међутим све камиле су заједно са јахачима на њиховим леђима стојале непомично на стартној линији. Сви су хтели да последњи стигну на циљ.
Међутим после краћег договора између јахача трка је кренула и јахачи су са својим камилама јурили ка циљу најбрже што су могли. Шта су се то договорили јахачи, да би трка отпочела?
Ja sam došao do 3, 5, 6, 7, "e 12 ti majki jebem" i "kačamak".
1. 10+5=12+3
2. Šifra je šifra što kaže rađ
3. Pola pola
4. Ako je 10-5=5, onda...
5. Šta kurac njemu 10 a meni 12
6. Kačamak! -Šta ti meni "kačamak"? -Šta ti meni 12? xDDDD
il je reko kako 12 bog te ubio malopre onome momku rece 10 xD
Бохор
ArminVanBuuren
Трка камила организована је у једном од арапских села. Богата награда од 1000 златника предвиђена је за камилу која стигне последња на циљ. Судије су дале знак за старт међутим све камиле су заједно са јахачима на њиховим леђима стојале непомично на стартној линији. Сви су хтели да последњи стигну на циљ.
Међутим после краћег договора између јахача трка је кренула и јахачи су са својим камилама јурили ка циљу најбрже што су могли. Шта су се то договорили јахачи, да би трка отпочела?
Odgovor je 15?
dogovorili se da onaj ko stigne zadnji preda nagradu prvom
Advokado, vrv si odg. pre nego što si video hint, nije.
Al bih voleo znati kako si došao do 15.
Aha, na srpskom pričaju.
DESET - D
D je peto slovo azbuke
DVANAEST
D je peto slovo azbuke
opet pet
obesiću se ako je ovo tačan odgovor
Palo mi je na pamet da je šifra neko vreme (npr. Kazaljke sata u položaju 90stepeni pa je 10 i pet osam i 55, a dvanaest i petnaest.
Hahaha, nije. Ali lepo je što si ispisao slovima brojeve.
Ako kaže stražar 8, odgovor bi trebao biti "na kurcu te nosam", al pošto je ozbiljan sastanak 4.
8 je odgovor
Aedit: rađard mi je dao ideju, na tragu je.
Mnogo komplikujete, skroz ret rešenje, ako ćete da mozgate, da napišem neku (po meni) komplikovaniju.
Da Advokado.
Ja sam došao do 3, 5, 6, 7, "e 12 ti majki jebem" i "kačamak".
1. 10+5=12+3
2. Šifra je šifra što kaže rađ
3. Pola pola
4. Ako je 10-5=5, onda...
5. Šta kurac njemu 10 a meni 12
6. Kačamak! -Šta ti meni "kačamak"? -Šta ti meni 12? xDDDD
ha, skontao
hint2: gledajte u brojeve koje sam napisao iznad i kako sam ih napisao
Pa 8 je odgovor. Broj slova u reči koju izgovori stražar.
Pa ok.
Edit: A sprdam se, sad će posle ovog advokadovog otkrivanja da ispadne da sam labokv!!!
I šta sad kaže tri i ovaj odgovori "tri" i ispadne da ga zajebava i ovaj mu pičku polomi. :(
omg -_-
stražar kaže tri
špijun kaže tri
stražar kaže jel ti to mene ponavljaš
hahahah
Kasniš, radjarde kvačilo!
Palo mi je na pamet da je šifra neko vreme (npr. Kazaljke sata u položaju 90stepeni pa je 10 i pet osam i 55, a dvanaest i petnaest.
Hahahahahaha daj ne jebi nas