Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja ozbiljno. Pa jebi ga, dvorac, špijun, mora da je neka ozbiljna priča u pitanju pa mora da bude i zajebana šifra. A ne ovo tri-tri.
Setio sam se još jedne na foru tica i raskršća.
Ljudožderi otmu čoveka, i kažu mu, reci nešto, ako je istina poješćemo te, ako je laž živog ćemo te zakopati.
Ovaj kaže vi me nećete pojesti.
Aj neko drugi nek nešto postavlja. Znam neke koje su na nivou avtobusa, i neke zbog kojih ću verovatno dobiti pretnje da će mi pičku polomiti ako postavim... :/
Daj te za koje bi ti pičku polomili.
pre 10min sam procitao ovu tako da znam resenje
eto samo da vas obavestim
Da ti ne bi pičku polomili.
Palo mi je na pamet da je šifra neko vreme
http://www.likefoods.ru/wp-content/uploads/2011/10/avokado.jpg
(npr. Kazaljke sata u položaju 90stepeni pa je 10 i pet osam i 55, a dvanaest i petnaest.
http://s11.postimg.org/xwo78mfoz/index.jpg
pa to je klasicna provokacija
Ide labokv kod druga dvesto miliona km na kafu peške. I ide preko pustinje Gobi, i u sred pustinje ožedni u pičku materinu, a nema vode. Šta će kud i kako, i u tom iza grma vidi kolibu na kojoj piše "MLEKO", on sav srećan ko plankton kad ukrade recopis za pljeskavicu, uleće unutra, posle 10 sek. izleće napolje jebe majku i Vučiću i Koštunici svima, i proklinje druga i kafu. KAJ SE DOGODILO?
video leproznog Dionysija da prodaje mleko
U JEBOTE!
Biće da je neka fora da na mongolskom "mleko" znači "govna u prahu", tako neki fazon, neću dalje da učestvujem u ovim zavrzlamama.
Što je najjače pogodio si (delom). Nije na mongolskom, al jeste u prahu.
Hahah :D
A lupio sam da je mongolski, znam da je tamo negde u tom delu, hteo samo da se proserem i odem, kad ono!
Dobro ono sa ljudozderima :)
bilo je to u africi, tamo sam imao devojku..
Koje rešenje je za ljudoždere? XD
Dva brata blizanca, potpuno zdrava, dolaze u kafanicu "Tiho noći moje zlato spava", i naručuju isto piće, jedan svoje stuče na eks, a drugi ode da piša, i kad se vratija popije piće, i posle 5-6 min. padne mrtav.
-Kokteli su potpuno isti, svi sastojci isti sve.
-Nema veze što je baš pišao, možda je i popio dve korpe, nebitno.
Kako?
pa on je primao neke blokatore
pa nisi napisao da je i ovaj prvi umro, wrw je i on umro