Разноразно питање

1. CapooN
    CapooN
    jel IKOM nekome od vas provajder?

2. frka posle kada se neko sjebe onim petardama velicine kobaje.onda je to sranje.kada se gruva i prodje se bez psoledica,onda je to slavlje.
    ipak je to tradicija.pa nova godina je,rodjenje isusa.aj da pucamo.

3. Sjebati se može samo pijan ili retardiran.
    Nikad ništa mi nije bilo.

4. pijani klinci od 8-9-10 godina luduju.
    posledice po tebe nisu fizicke prirode.

5. Nego, onaj deo o grejnim telima gde su sva isto efikasna, to me zanima, a vidim svi to pišu. Po tome, ako upalim ringlu koja troši dva kilovata i norveški radijator, trebalo bi da greju isto?

Да. Производе исту количину топлоте. Само што рингла ЗРАЧИ топлоту и то у плафон и то само на малу површину, па се онда тај дио плафона загрије па шири топлоту по остатку плафона, на спрат изнад, напоље и на крају мали дио назад у просторију, и на крају не осјетиш никакав ефекат. Једино кад би читаву просторију прекрио фазон алуминијумском фолијом па да одбија топлоту унутра видио би неки учинак.
    Док конвектор загријава директно ваздух и он се диже и кружи по просторији, хладнији ваздух долази одоздо и соба се зачас угрије, не мораш чекати зидови да се загрију. Даље, што је температура грејног тијела већа (а код рингле је прилично висока) већи дио топлоте се емитује зрачењем, а мањи конвекцијом. Зато су конвектори најефикаснији а кварцне гријалице најгоре.

6. i nikad mu ništa nije bilo.

7. петарде - као дјеца смо се играли

8. i nikad mi nista nije bilo.

9. Pa ko je kriv roditeljima sto ne kupuju sa njima i zajedno bacaju.

10. piani roditelji i pijani klinci zajedno bacaju petarde.

11. Neko mi drpio telefon pre jedno 3 sata u piceriji. Naravno kartica bacena, telefon nedostupan. Do sutra ne mogu u muriju, a aplikacija find my iPhone mi ne vredi jer nije prikacen na internet. Je l imao neko slicna iskustva, i radi li policija sta po tom pitanju ako im dam IMEI? Postoji li neki drugi nacin da ga lociram?

12. Brate uplaice ga kad tad. Nadji nekoga iz telekoma da ti ga locira.

13. Neko mi drpio telefon pre jedno 3 sata u piceriji. Naravno kartica bacena, telefon nedostupan. Do sutra ne mogu u muriju, a aplikacija find my iPhone mi ne vredi jer nije prikacen na internet. Je l imao neko slicna iskustva, i radi li policija sta po tom pitanju ako im dam IMEI? Postoji li neki drugi nacin da ga lociram?

Полиција се цима само ако је телефон коришћен у злочину

14. Ma ja mislim da je taj neko njega bacio negde kad je video da ne moze da ga koristi zbog šifara... Po aplikaciji, jos ga nije upalio dete mu krvavo jebem.
    Ostaje da probam da poguram nesto u policiji preko veze, ili sam ga popusio

15. Brate bolje guraj preko telekoma, nadju ga i ugasenog.

16. Ma zvao sam kurtone malopre, kaze onaj idiot da ne mogu nista ako nije kartica moja u njemu. Boli ih kurac da se zamlaćuju sa tim

17. хаха и картица треба да буде у њему кажу. Вјероватно би онда позвали тог лика и запричавали га једно 3 минута ко у филмовима колико треба да га лоцирају фазон

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.