Разноразно питање

1. Lol ima li još neki dokaz osim komšije, kažete da niste vi i može vam popušiti i policajac i komšija. Kazna za petarde je 5000 ja mislim, tako da se pravite ludi.

2. Majakovska, bacanje petardi je primitivno i glupo to je cinjenica ali nisu deca kriva nego roditelji i prodavci

3. Mirnovec je odlična pirotehnika i za razliku od dio komerca i madjarskih sranja ima zaista kvalitetnu pirotehniku, dobra stvar je što kod njih 95% petardi pukne i stvarno ima kvalitetnih. U mirnovecu sam i ja ove godine kupio.

Ovi što seru za kerove i decu ta ista deca će za koju godinu bacati te iste petarde a ti kerovi seru čitave godine po parkovima, pločniku....

Petarde su zakon i treba ih bacati, kao što se baca u svim zemljama.

4. Policija ne moze da zabrani nesto sto je legalno.
    Prodaja petardi je apsolutno legalna u prodavnicama. Bez lične ne možeš uzeti ništa osim prvog razreda, a i u radnjama je pirotehnika dosta jeftinija jer se one pičke na pijaci ugrade 140%.

5. brt nije primitivno nego je za decu, deci je zabavno da nešto pukne, ne kapiram što je to nešto mega užasno? ja sam čitala po knjigu dnevno kao mala, bila sam sasvim uljudna, pa smo drugarica i ja ipak bacale petarde, jer je zabavno. to je bukvalno par dana, i ako za tih par dana ne mogu ljudi da se užive u praznični duh, ili ga makar istrpe, onda su mentoli

moram da kažem da se ovde slažem sa rasnim

6. ćale je rekao kao, doći ću sutra u stanicu da raščistimo ovo, i lik je rekao dođite

https://www.youtube.com/watch?v=8HpE2czoFyc
    (sam početak)

7. Kome smetaju petarde on je:
    -Seronja kome nikada ništa ne valja
    -Matora konjina koja je bacala bombe u svoje vreme a sad sere
    -Neko ko je bacao petarde kao mali a onda ga je otac ubio od batina i sada ga sve povezano sa petardama uznemiruje.

8. Majakovska, deci je zabavno i da lome prozore recimo, pale kola itd itd ih sta je sve deci zabavno.a kad je bacanje petardi zabavno osobi koja ima vise od 18 god onda je ta osoba mentalno zaostala.znam ja ljude i preko 30 god kojima je zabavno bazanje petardi, da nekog prepadnu itd.to su maloumnici bez izuzetka

9. A svima je zanimljivo da gledate vatromet.
    Ali petarde su glupe.
    Pa znate li koliko je ljudi više poginulo/ranjeno zbog vatrometa nego zbog petardi.

10. a ti kerovi seru čitave godine po parkovima, pločniku....

vecu glupost nisam procitao odavno...mislis da ker moze da ode u javni wc, plati zeton i obavi nuzdu..

11. labokv loša analogija, jer to što si naveo podrazumeva uništavanje dobara, dok petarde ne uništavaju ništa (mogu povrediti onoga ko ih baca ako je malouman, ali svakako ne ove u kućama kojima kao smeta jer neko napolju baca), i nisu sigurno uništile ništa u ovom slučaju od danas

za odrasle osobe koje bacaju petarde i zabavno im je to se slažem da su debili

12. najgore kad pukne i pocepa najlon carapu nekoj zeni pa je onda ona krpi lakom za nokte

13. CapooN
    jel IKOM nekome od vas provajder?

14. Majakovska, to sto sam naveo znaci da ako je deci nesto zabavno ne mora da znaci da je to dobro i da treba da bude prihvatljivo samo zato sto je deci to zavabvno.takav stav je pogresan..isto se odnosi i na petarde..ako ne prave materijalnu stetu to ne znaci da su dobre.prepadaju ljude i zivotinje alooo.smetaju mnogim ljudima, skroz opravdano.zamisli da npr ides gradom i neko te pogodi petardom, padne ti na glavu, jer bacaju sa prozora, i to najvise.kako petarde mogu da budu dobre sta pricas to..o prepadanju da i ne pricam

15. E a najbolje bi bilo uplasiti komsiju tipa zapaliti mu kantu za smece.

16. ili da se zapuca kalasom jer taki je obicaj

17. Ili brate izbusis mu gume.

18. Vi i dalje o petardama? Na tri strane?

19. znam jednog muškarca koji se zvao Petar i on je odlučio da se prebaci u ženski rod
    Sad ga zbog toga plaše PETARDAMA

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.