Разноразно питање

1. kako moze.sida je vestacki virus, nije prirodan

2. Hahaha, Thilmo, Thilmo, aj sou vot ju did der

3. thilmo, i ja tako mislim

4. Može, Thilmo, ako se bode i u venu.
    Edit: nemoj da lažeš čoveka kad može.

5. Ma ne mere, cepajte se slobodno.

6. A i tako možeš da znaš da te varao.

7. nije pritisak, 105/55...

8. Dionysio, imas lep nik..jel to po nekom liku iz latinoamericke serije?
    http://s15.postimg.org/6q9wa6axn/image_seed_90_4434917_bullett_raja_94_12x9.jpg
    mmm Dionysio Dionysio

9. Ne znam ti ja glumce, to je izgleda tvoj fah. A taj više liči na Zapatu lool.

10. kazes da si lepsi od njega?pa onda, blagooo tvom decku

11. Ajooj kuku kolko jadni pokušaji šukova.

12. ti volis da ti ga suknu zestoko

13. Hahaha boktejebo pa ovo je niže od tuferizma.

Jedan dan kuka kako ga noge bole što šipči 10km do drugara da piju kaficu, drugi dan se raspituje da l može da dobije sidu ako se opšti samo sa zdravim likovima, al vid što se buni kad ga nazoveš pederom a ne gejom.

Šta ti je Evropa.

14. Sidu izvorno proizvode africki zeleni majmuni, znaci izbegavaj da ti partner bude majmun ili zelen.

15. jaoo Dionysio, pa ti kad nemas sta da kazes, sto se cesto desava, onda pocnes sa uvredama,jaoj kako si jadan.ajoj bedan si.tvoji postovi se svode na to.i ti si nasao nekog da analiziras.pogledaj sebe imbecilu

16. Jel tačno da dok odeš do njega, da te zabole stopala, a kad kreneš nazad, da te bole i kolena? :O

17. Dio, ne diraj čoveka.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.