Разноразно питање

1. tacno je.tvoja sestra obozava dogy style i da zapinjem najjace sto mogu pa me onda zabole kolena posle toga.ako imas neke kostobrane posalji mi po njoj

2. Ne diram ga ja, nego taj drugar.

EDIT: Ajde, neću, vazda sam bio dobar čovek.

3. Dionysio, bas ce neko da ti poveruje da si dobar covek.pa skroz je ocigledno da si ustva i ljigavac.to izbija iz tebe

4. Lavabo prženje ovoliko i jebanje maike je tako 2009 brate

5. Vi se pržite, on je dupli trol a ja znam čiji.

6. lloool lokvanj izduvo

7. Ја не вјерујем фрајер има 30+ година судећи по психо слици а овамо јебе мајке неке у стилу денмарк боја. ма ајте молим вас

8. bohore, koju slavu bese imas na ledjima? skorije sam pricao sa par likova iz mladenovca i nisam mogao da se setim kog sveca imas

9. pa me onda zabole kolena

kostobrane

Hahaha pa jbt, jel se kostobrani na bubrege stavljaju šta? Msm, obećao sam ćilmu da ću da iskuliram, al ako već pokušavaš nešto da izvališ, poveži se bar malo, trtiš se bzv.

Boh, a da sam nastavio da ga turiram, bilo bi šizenja nekog sig.

10. Dionysio, sta je tebi, kostobrani za kolena nije valjda da ti to nije jasno.ne mogu da verujem sta moram da ti objasnjavam.

Boh, a da sam nastavio da ga turiram, bilo bi šizenja nekog sig

ok frajer si, ne moze ti niko nista na forumu itd
    i bohor i capoon i vi ste velike face a autobus tek...jbt koji retardi ovde.usfrustrirani bednici

11. Kostobrani su za potkolenicu, štitnici su za kolena. Jebemu, kakve gluposti si u stanju da izbacaš zlo. A mislio sam da troluješ kad si se ispaljivao pre neki dan sa onim pitalicama i kurcima.

Zašto sad vređaš njih? Jadno je to baš, nisu te spomenuli.

12. исфрустрирани комплексаши дебили биједници нашли да турирају једног лика само јер му е не свиђа мејнстрим филм. јесмо у топ 3 најгоре нације сиг

13. Sv. Stefan Dzeki
    Brt ja ti reč rekao nisam osim da ne psuješ i to

14. ok frajer si, ne moze ti niko nista na forumu itd
    i bohor i capoon i vi ste velike face a autobus tek...jbt koji retardi ovde.usfrustrirani bednici

kakva si ti maloumna glavica
    ali ona ljuta glavica koji ćelavi onako po uglovima glave
    niko ti ništa nije rekao ranije nego smo prokomentarisali što vređaš ko ciganin najprljaviji
    ali izgleda da jesi mali zgureni ljuti ciganin jebem ti sve poyy

15. Koji mulj na temi.

16. nemojte napadati u coporu

17. kakva si ti maloumna glavica
    ali ona ljuta glavica koji ćelavi onako po uglovima glave

Мејмуне један то су залисци. Њих немаш уколико си -15 година или лучиш само естроген. Ја се иначе рузумијем у хормоне и генетику

18. Jel ima negde snimak kad zmaj kaze nes nadame?