Разноразно питање

1. Sve najbolje Miloše :)

2. Postoji li negde informacija koliko je puteva ova vlada napravila u odnosu na prethodne? Raspravljam se sa drugarom i kaze da ovi bar prave puteve i da se mnogo vise pravi nego pre (inace on nije za sns pa da kazes da je ostrašćen) a ja tvrdim da se ne pravi nista vise nego da je samo jača medijska propaganda.

3. Kakve sendvice daje pajtic a milose

4. Hahaha. Dobro te boxor procenio.

5. @mimi88

Delim tvoje misljenje oko medijske propagande i to. Recimo kod mene u opstini trenutno radi jedna fabrika, koja je privatizovana.
    U vreme DS-a je radilo 7-8 komada. Svi ti ljudi su ostali bez posla, i 90% njih sada hrani svinje ili obradjuje zemlju. O tome se naravno cuti.
    A o nekoj navodnoj fabrici koja ce se graditi u NS-u i koja ce zaposliti navodno 2000 ljudi sam u vestima cuo 1000 puta vec..

6. Milos-88
    Postoji li negde informacija koliko je puteva ova vlada napravila u odnosu na prethodne?

znam da je nesto tipa 40ak km napravljeno od 2000-2013 ili 2014.
    grade moj kurac.lopine ko i oni prosli.marionete koje nas zaduzuju ko i oni prosli.
    tupav je narod koji kada dobije neke osnovne stvari za zivot misli da ovi nesto puno rade,a ustvari su uradili minimum.cisto da ne bi pocrkali.

7. Приликом преноса инструмента у ЕУ, не због свирке већ због селидбе, да ли је потребан неки документ или дозвола, или се то све третира као лични пртљаг? Колико сам сконтао потребан је АТА карнет ако се износи ради свирке и инструмент обавезно враћа у року од годину дана. Шта се ради када се носи за стално?

8. Не идем ја још, само питам

9. kada budes is'o,pitaj u ambasadi.kapiram da ti sve pojasne.ipak ides unjih da zivis.
    brate,nemoj ici.

10. Асте се изложили, не идем ја но ортак иде, па пита шта све треба, па реко, можда неко овде зна, да му кажем

11. sada mi je je lakse.pa makar se i 100 puta izlozio.
    reci drugaru da ne ide!

12. A o nekoj navodnoj fabrici koja ce se graditi u NS-u i koja ce zaposliti navodno 2000 ljudi sam u vestima cuo 1000 puta vec.

Čuveni delphi. Otvaraju kao neka radna mesta. Kablove sklapaju za automobile.
    Sviranje kurcu.
    Bila drugarica na razgovoru. Ideš u rumuniju na neku kurčevu obuku.
    Likovi u "komisiji" za primanje nepismeni majmuni. Kao skup sindikata rudara Srbije.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.