Разноразно питање

1. Pa ispada, Rasni, da sam budala, i da mi je to bilo isplatljivije.
    Svoje znanje, bih u nekom srećnijem svetu, mogao adekvatno da unovčim kroz primenu istog.

2. Brate ti misliš da će ti se znanje isplatiti?
    Pa ja brate idem u gimnaziju a ne jebem a ovi frizeri i stolari jebu. To samo kod nas ima.

3. Brate, moj burazer je zavrsio medicinu, prosek 9.8 a pola njegovih kolega zavrsilo sa prosekom oko 10 a šmrkali belo i jurili kurve ceo fax, naravno roditelji im na jakik pozicijama. Eno ih sad u kliničkom centru, ne dao ti Bog da zapadneš kod njih. Moj burazer zapalio za Norvešku i tamo među najboljim lekarima.

4. E makar jebem. Povremeno, doduše, al jebem.

5. ima ovde puno brace.
    i burazera,brate...

6. Brate, moj burazer je zavrsio medicinu, prosek 9.8 a pola njegovih kolega zavrsilo sa prosekom oko 10 a šmrkali belo i jurili kurve ceo fax, naravno roditelji im na jakik pozicijama. Eno ih sad u kliničkom centru, ne dao ti Bog da zapadneš kod njih. Moj burazer zapalio za Norvešku i tamo među najboljim lekarima.

Ima toga da dolaze deca buža, i da su šuplji ko kurac, jedva 2 prostoproširene, a prosek kao moj ili bolji (ja imam 9,75 posle druge). I to je još jedan korak ka propasti.

Al ima nas koji se slomismo učeći.
    I ako mi se ukaže prilika, i sam bežim odavde.

7. лол рајдеру бог зна колико јако лижеш чмареве на факсу кад погледа човек какав си био на овом сајту

вероватно не знаш ни где је колено

8. To ti kažem glupanderu balavi, osvesti se i ne kaki mlogo.

Baj d vej, moj kum i njegoca žena stomatolozi vrhunski, imaju svoju ordinaciju ali planiraju da pale odavde.

Elem, to je moja poenta sa početka ovog razgovora a i što reče Boh, moraš jebeno da prihvataš bilo koji posao da ne najebeš skroz.

9. poze sta cemo bez bejb rajtera, odlivse nastavlja

10. znanje se u srbiji ne ceni, zato je meni okej ovde jer mogu da prodjem bolje od nekih koji su obrazovani

11. Sta je ovo?

Činčila neka

12. Ko je Milan Božić od vukajlijaša?

13. koji izraz se kod nas koristi za "cameltoe"??

14. 'kamilje stopalo', puno glup prevod

- skontaj kamiljeg stopala kod ove ribe?
    - KŽŽŽŽŽBBBNN!!

15. Jbt sto ruzna živuljka, to neka riba izbacila na fejs, to joj ljubimac. Ladno izgleda kao kombinacija pacova, mačke, zeca i dabra. I to neuspela kombinacija.
    http://s8.postimg.org/j0eq9ejlw/12487164_10207138255353743_3289926028323037446_o.jpg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.