Разноразно питање

1. ima li neko da nekad kao krene da broji random stvari i ako ispadne na kraju paran broj umrece mu kao cela porodica a ako ispadne neparan nece. Molim vas nemojte napisati ono kratko NE, napisite nesto, neki mali odgovor. Ajde da vidimo ko moze to.

2. ima li neko da nekad kao krene da broji random stvari i ako ispadne na kraju paran broj umrece mu kao cela porodica a ako ispadne neparan nece. Molim vas nemojte napisati ono kratko NE, napisite nesto, neki mali odgovor. Ajde da vidimo ko moze to.

Hahah brt ja to svako malo radim. Neki kažu da je to neki blagi OCD ili ADHD ali ja ti kažem da je to čista želja za rizikom lol. Fazon kad god silazim niz stepenice kući (a imam kapiram najstrmije stepenice bar na Balkanu) volim da gledam koliko mogu da stojim na ivici daleko prije nego se polomim. Ponekad se polomim, ali nema ljepšeg osjećaja nego kad rizikujem a ne polomim se haha

3. juce bozicni rucak, i sad dosta clanova familije tu, i ajde izijem (necu reci svoje pravo ime) ocitaj oce nas. dobro ajde. Kako sam krenuo OPAAA! milion najgorih erotskih scena seksa i najgoreg nasilja u glavi. I da bi nekako zavrsio morao sam da napravim jedno 3-4 one male kuglice od hleba.

4. Da, da, da... I ja kad god pokušavam da ne razmišljam o gadostima uvijek mi gadosti iskaču u glavi hahaha

5. Malo smo se šalili prošlim pitanjem haha, ali sad ozbiljno, gdje mogu da kupim novi Bouvijev album u PG, msm ima li neki CD shop koji prodaje i nešto strano, ne idem na internet gdje će shiping da mi naplate troduplo nego album

6. Tražiš u Podgorici prodavnicu koja prodaje disk koji je izdat pre petnaestak sati?
    lolčina

7. ne idem na internet gdje će shiping da mi naplate troduplo nego album

probaj onda ovaj običan internet gde će ti za ovaj disk na amazonu naplatili za poštarinu ili nula dolara, ili u najgorem slučaju $1.99

8. ma nema ni disk izdat prosle godine

9. ovaj koperfild misli da je pametan a ne ume da naruci ni disk preko interneta

10. kladim se da ovaj koperfild misli za sebe da je prepametan

11. Sto posto. A glup je jako vidi se to

12. Zna li neko di se mogu kupiti zajebane hemijske?

13. Peri d platapus HAHAHAHAHAHA

14. zajebane hemijske

Hahahahahahah.
    Imam jednu što sam na poklon dobio ako misliš na one predrkane direktorske ali nemam pojma đe ih možeš nabaviti :D Trebalo bi u nekim boljim knjižarama i ovim radnjama đe se prodaje školska oprema da imaš solidnih hemijskih (čini mi se da sam u jednoj baš i viđeo neđe davno).

Nikad u životu nijesam koristio ovu što imam, iz Luke Bar neka baš teška i direktorska prava, čak i nalivpero imam ali to tek nemam pojma da koristim lol... Držim ih doduše na stolu jer su došle sa nekom brutalnom kutijom velikom i unutra ima fino jastuče sa obje strane tako da je ujedno i idealan štek za mnoga sranja.

15. Ovo sto kaze klanad, a moze i da se nadje u giftsopovima ili gde se prodaju skupi satovi i nakit.

16. Da se tripujes da si putin kad potpisujes ugovor za adsl 10Mb/s

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.