Разноразно питање

1. -"Hej, hej, hemijsko!"
    -"Šta je?"
    -"Ma ne ti, zvao sam oružje, hjohjohjohjo asam te zajebao xD".

Znam ja 'de ima, samo se tim hemijskim olovkama ne piše kolokvijum iz srpske pravne istorije, nego se potpisuje samo. Tako da ne sviraj kurcu. Sem ako nećeš za poklon. Onda ok. Mora da postoji radnja u tim velikim tržnim centrima (ušće, prim. aut.), sa torbama, rokovnicima, hemijskama koje su zajebane itd.

2. Hvala vam, nekako sam bio u tripu da postoji sajt sa fensi office supplies. Radoje, u NS sam, ali nisam toliki retard da pišem kolokvijum tro/četvorocifrenom hemijskom, hteo sam za poklon da kupim. Studenti nisu ljudi, ali imam dovoljno mozga za to

3. Hoce li neko drugi da napise ili ja?

4. Peri d platapus HAHAHAHAHAHA

5. Peri, imas u Alf-u preko puta zeleznicke. Barem je bilo pre pola godine kad sam ja kupovao.

6. imas Mon Blanc hemiske za 350-450-500e

7. Da li zviždati Hrvatima na vaterpolo utakmici ako u finale uđu obe države?
    Idem da gledam finale, ali samo pod uslovom da mi igramo, a ako se poklopi da uđe i Hrvatska, velika verovatnoća je da će se halom oriti zvižduci prilikom izvođenja hrvatske himne.
    Sa ortacima sam juče pričao o tome, jedan je da se glasno zviždi, drugi je uzdržan, treći tu i tamo, a ja sam protiv toga. Zašto biti govno veće od njih samih? Najveći poraz za njih je bolje gostoprimstvo nego što oni priređuju. Bukvalno smo ih porazili lepim dočekom na Dejvis kupu.
    A pritom smo bolji u vaterpolu, ne vidim razlog mržnji.

8. Šta kenjaš. Zviždati i naravno skandirati "vučiću pederu".

9. I udaviti ovog komentatora. Bez trunke emocije pokušava da napravi neku emociju tokom prenosa, suptilno veličajući vučića i vladu.

10. Bukvalno smo ih porazili lepim dočekom na Dejvis kupu.

ono je bilo brutalno

11. Još im je gorak ukus u ustima od nezviždanja himni na dejvis kupu, ne mogu da se oporave. Ivo Karlović najavio povlačenje usled šoka.

12. Porazili smo ih nezvizdanjem, ali bukvalno. Kolinda potpisuje retroaktivnu kapitulaciju

13. au kakva demonstracija sile

14. ko uopste gleda vaterpolo

15. Šta je bilo to nj Dejvis kupu nisam isratio?

16. Bukvalno smo ih porazili nezviždanjem.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.