Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako se zove ona pesma na kraju filma "Treća sreća" kada po najstarijeg Sekulinog sina, posle njegovog venčanja, dolaze helikopterom da ga vode u vojsku?
Let the sunshine in
http://www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU
Našla. Nema potrebe da tražite.
http://www.youtube.com/watch?v=WHBB0etxLyk
како се зове песма на почетку, на врх ми језика а нема шансе да се сетим?
Hvala Advokado. U isto vreme smo našli. :))
Nema na čemu :)
Imam ja jedno pitanje:
Muškarac ste i u stanu ste sa ortakom (ne najboljim, nego onako, običnim ortakom). Idete da pišate. Da li je više gej da zaključate vrata WC-a ili da ih ostavite nezaključana?
Edit: Kad kažem idete, mislim idete sami, bez ortaka.
То је више питање културе. А одговор капирам да наслућујеш.
ЕДИТ: Мај бед, прочито сам ''отворена'' уместо ''незакључана''. Немам појма, неће ваљда да уђе за тобом па да закључаваш лоло.
aj nid help :p dragom i meni 7mjeseci i stvarno planiram da mu uzmem nešto kul (metalac je i tolko gotivi death i immortal da sam pretražila cio grad da nađem nešto vezano za te bendove i ništa nema...) elem da nema neko idejicu kakvu? :p
Kupi mu kompilaciju grand hitova, i ako te stvarno voli svideće mu se poklon.
zakoljes kravu i okines joj glavu.
ako je spakujes dovoljno fino odusevice se :)
ahahahaha okej da poslušam pana završila bih kao ta krava xD ozbiljno pitam bre xD
www.oathrecords.com e'o ti, imaju fin izbor, ja od njih uzimam samo diskove al' imaš bukvalno SVE.
hvala puno!
Је л' може неко да ми објасни која је фора са "Arrow in the Knee"?
Нешто из Скајрима, нађи на Јутјубу објашњење не контам ни ја баш.
Је л' може неко да ми објасни која је фора са "Arrow in the Knee"?
I mene zanima, smorili su Internet s tim,
Čuvari u Skajrimu imaju određen broj replika, pa su smarači primetili to i smorili ceo svet.
Nači kad priđeš čuvaru on ti kaže "I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee" i ponavlja se stalno, i smara, koliko u igrici toliko i na netu.
Ааа, хвала. Кад сам налетала на то мислила сам да је нешто кул, ал' шта'ш.
Koliko covek ima litara krvi u sebi?
I koliko krvi covek treba da izgubi da bi nastupila smrt?