Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
E Čule, i moj deda je bio 1937 godište
Pa imam neke skice pa bi ja njima poslao pa oni nek se zajebavaju, odradio bih ja sam, nije veliko, al' me mrzi da pravim kalup.
to nije odgovor na pitanje koje je postavljeno
Nisam mu deda, tripuje.
https://www.youtube.com/watch?v=fJuapp9SORA
A jesi li mu bio deda?
To je već pitanje za Milana tarota.
gradske cure uvijek lazu nemas vise kud
Sve vise lud
Ocu da kupim elektronsku cigaru, preporucite mi marku, ukus, model i to posto nisam upucen. P.S. ne pederisem se nego se odvikavam od cigara
Znaci pederises se.
ne odvikavaš se ti od cigara, to budi siguran
Skoro sve koje znam da su probali sa elektricnim cigarama,kroz mesec ili dva su se vratili na regularne.
ja imam 2 drugara, puse te plasticne kurce vec 2 godine i kad im se istrose baterije oni puse regularne pljuge..
jebes to odvikavanje kad imas nikotin i u njima...
mada Z APRUV, nema smrdljivog dima usranog pa napokon mogu da blejim sortacima i da ne dobijem sidu raka pluca
kad provališ da si sam sebi bitniji od cigara onda ti one neće trebati više.
ne zavaravaj se, krize ne postoje. to se ljudi plaše da budu iskreni prema sebi i da kažu da su bili budale svo vreme dok su pušili. ovako izmisle neke krize kao umiru a niko još nije umro.
Odbanujte, da ne kazem pomilujte, rasnicija, thilma, nebitnu i macka!
Jednom liku eksplodirala električna cigara pola face mu raznelo. To ti se nikad ne bi desilo sa regularnom.
ODBANUJTE AUTORE SAITA VUKAJLIJA.COM!
Pa da Kaizen ispadne budala što ih je banovao?
ODBANUJTE AUTORE SAITA VUKAJLIJA.COM!
+1