Разноразно питање

1. Umesto banovanja bi sajt mogao malo da se unapredi, a ne da se ignoriše glas stalnih posetilaca.

2. To je isto kao kad bi rekao gazdi lokalne kafane "Spusti cenu piva na 30 dinara, biće ti uvek puna kafana" a on nabavlja pivo po ceni od 50 dinara.

3. Boli kaizena kurac. Dok god je nolajfera, vukajlije će biti.
    A što se banova tiče, gazdi bih poručio - hrani ruku koja ugrizla (ili tako nešto).

4. hrani ruku koja ugrizla

Е стварно, ал су те руке безобразне

5. Pruzi ruku pomirenjaaaa
    Da jos jednom pokusamoooo

6. @ Chule37 - volim takav tip humora, staviću te na spisak ljudi koje ću navesti kao žirante.

@ Црвени барон - videh taj post i mogu reći da je neko dosta naučio od serbskijeh politikanata.

@ TheWaveRider - ravno mu je sve do Kosmeta, rijalno.

7. zmajček se usro pa banovo "bufućeg vlasnika sajta"

http://i.imgur.com/rnzGNeY.png

8. Ciklon, bolje da ti ja ne budem žirant, baksuz sam, kome god da sam bio žirant taj kredit nije vratio.

9. 900 dana nije mnogo bice sve u redu

10. Prvi je skoro prosao

11. Za koga ćete glasati na predstojećim izborima? Vršim neko istraživanje.

12. Cule za Vucica naravno

13. Za picoustog. Pa necemo valjda da okrenemo ledja vodji na pola puta do boljeg zivota? Jos 4 godine da istripimo pa ce biti bolje...

14. Hvala. Nadam se da će još dosta njih reći za koga će glasati čisto da znam šta da odigram kad Mocart odredi kvote.

15. Pravimo kontru antipropagandi - sto daju starcu 200 din da poljubi sliku Vucica, onda naprave pompezne naslove po novinama kako bi narusili coveku ugled.

16. Zna li neko neku firmu u Srbiji koja se bavi pravljenjem predmeta od fiberglasa?

17. Koji te predmet tačno zanima?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.