Разноразно питање

1. Nema razlike, nijedno ne valja. Med se jede iz DRVNE KAŠIKE!

Gde si ti video med da raste na ogradi od gvožđurije npr. ili kupiš 2l koce tamanice i ono izrastao pupoljak meda kod grlića.

2. Trebalo bi da se jede drvenom, ne ni plastičnom ni metalnom. Kažu da ima, mada jebeš ti to, ako će ti metalna kašičica naštetiti pored ostalih kuraca koje guramo u usta (prostor za skeč).

3. Хвала на коректном одговору.

4. Ako se vec cimate za to u cemu jedete ili spremate nesto, mislim da je teflon ustvari najnepoznatija stvar za koju ce mozda za jedno 50 god utvrditi da je otrovna kao olovo ili azbest.

Mozda i nece al eto.

5. Ja nabijem zeca na močugu i tako ga vrtim. xDD

6. http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil/899031-istina-ili-mit-med-mora-da-se-jede-drvenom-kasikom
    kaze teta da je proseravanje za to da se med ne kusa metalnom kasikom.
    moracu babu da oteram u kurac jer me laze citav zivot.

7. http://vukajlija.com/recnik/autori/289425
    U čemu je fora s' ovim likom ima 60 definicija od toga je 50 kretenskih i nisu obrisane.

8. Med se loče iz tegle, bez pribora. Jes' sporo, ali jača karakter.

9. Је л' неко оперисао слијепо цријево? Какви су симптоми? Синоћ сам осјетио да тик у кук ми трне и мало ми је осјетљиво на додир поменуто подручје. Није јак бол уопште. Кила вјероватно није јер посљедњих 10 дана нисам радио у теретани. Немам мучнине и проблеме са десном ногом. Ајд ако може неко нек напише своје искуство.

10. Nisam ja licno operisao ali sam asistirao

11. možda je samo upaljeno. ako je dovoljno upaljeno onda može i da pukne a ako pukne onda je zajebano.
    Ne bih se ja oslanjao na sopstveno pipanje, velik je ulog u igri. Idi kod lekara ako možeš

12. Мораћу отићи да видим шта је. Квалитетан скеч Шомаро.

13. Kako da ispemujemo Zoricu Marković da kurvi smrdljivoj više ne padne na pamet da uđe na Farmu? Ne postoji rijaliti u koje nije bila, a nije više zanimljiva.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.