Celtic, a za koga radi BIA? Sreća u nesreći je ta što nemam toliko zadatke u vezi čuvanja Vlade, već sam više fokusiran na druge zadatke. Danas imam zadatke na gore pomenutom skupu.
Skočmiše, bez ličnih imena, osim ako nije neko opšte poznato lice.
I nije ništa nelegalno, imao sam nekih porodičnih problema tada a general je bio tu svaki dan, skoro je sam sve rešio, trošio svoje i pare i živce i vrijeme, baš je ispao ljudina.
Ladno su nas povukli sve s' protesta. Ja nemam više obaveza pa idem kući.
U 14 na RTS će pičkousti da laže da nije bilo ponude nikakve od otmičara, a bilo je. Ne znam tačno koliko miliona evra su im tražili, ali tražili su. Pa bili su tamo naši ljudi da se dogovore, pa kad su čuli sumu samo su povukli naše ljude i pustili strane službe da to reše.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jesi li imao kontakta sa Stevanom Bjelićem? Gdje je sad taj čovjek?
Valjao mi je dosta prije 4-5 godina...
Chule, da li ti to
impliciraš da radiš za državu, ne daj bože?
Celtic, a za koga radi BIA? Sreća u nesreći je ta što nemam toliko zadatke u vezi čuvanja Vlade, već sam više fokusiran na druge zadatke. Danas imam zadatke na gore pomenutom skupu.
Skočmiše, bez ličnih imena, osim ako nije neko opšte poznato lice.
Ma opšte poznat čoek, zna se ko je Steva, jebiga.
I nije ništa nelegalno, imao sam nekih porodičnih problema tada a general je bio tu svaki dan, skoro je sam sve rešio, trošio svoje i pare i živce i vrijeme, baš je ispao ljudina.
Skočmiše, dobro tako se već sme pominjati lično ime.
http://www.blic.rs/vesti/politika/dacic-istrazicemo-odgovornost-za-smrt-otetih-srba/v0nl8z9
Kako mi se sere kad politicari dodju sa ovakvim izjavama.Sta ces da ucinis,poslaces protesnu notu americkoj ambasadi koju ce da procita portir na ulazu?Bolje da cute nego ovakve gluposti da govore.I gde je pickousti koji je obecavao oslobadjanje ljudi za 48h?
Želite li da vidite Ružicu Veljković bez gaća pre nego što popijete prvu kaficu?
Ladno su nas povukli sve s' protesta. Ja nemam više obaveza pa idem kući.
U 14 na RTS će pičkousti da laže da nije bilo ponude nikakve od otmičara, a bilo je. Ne znam tačno koliko miliona evra su im tražili, ali tražili su. Pa bili su tamo naši ljudi da se dogovore, pa kad su čuli sumu samo su povukli naše ljude i pustili strane službe da to reše.
Mali Ker, dlakava je.
Jel i to info iz DB
Moze i posle kafe
Gledaj pa ćeš videti.
Ružica i Šavija su dve najbolje pičke u Srbiji što se pojavljuju u tim starletskim vodama.
Posle Tijane Stajšić.
Daj skocimise nemaze bez stanije, ona mi je dok nije naduvala usta bila top
I soraja je dobra jebem je konjastu
Stanija nije starleta.
Ona je moja duša slatka mala.
Soraja jebe. Ruška ima harizmu jaku
Nemoj brt da se bijemo zbog ribe ne ide
Standža je bebitza nekako
Šavija je najbolja riba od njih.