Разноразно питање

1. Esselamu alejkum.
    Veoma se stidim postaviti vam ovakvo pitanje ali nemam drugog izbora. U braku sam već 18 godina. Moj muž nije bio vjerski nastrojen pa su mu mnoge stvari bile normalne. Jedna od tih stvari je analno spolno općenje. Od prvih dana braka je zahtjevao takav čin i ja sam mu iako sam se protivila ipak na kraju dozvoljavala. Svaki put bi mi obečavao da je to poslednji put ali evo nakon 18 godina braka to se još uvijek dešava. Ako bi mu dozvolila dešavalo bi se svaki put kada imamo intimni odnos. Borila sam se protiv toga na razne načine ali nikad nisam uspjela ništa promijeniti. On se prije nekoliko godina posvetio vjeri, obavlja vjerske dužnosti i trudi se ali ovaj griješni čin nije nikad prestao raditi. Od skoro sam ga počela ucjenjivati razvodom da bi prestao ali i to je neuspješno. Jednostavno ignoriše sve što ja kažem i radi po svom. Ne znam šta da radim po ovom pitanju, pa vas molim da mi date savjet. Neka vas Allah nagradi za vaš trud.

2. Putinko, sestro naša, Allah dž.š. će pokazati pravi put svima koji poštuju ibadete, a koje ti, kako vidim, smjerno praktikuješ. Tvoj muž lažno pokazuje da mu je mudrost Proroka a.s. moralni putokaz, a laž je haram najveći od svih. Hitno treba da ode na ukljanjanje Sihira, ali tek kad 21 dan bude apstinirao od navedenog bludnog čina i kad se okupa u vodi od suza nedozrelog zumbula. Tada idete skupa kod Vidovitog Sallija, on skida Sihir i usput otklanja sječu u prsima i govorne mahane kod žgepčadi. Tvoja sreća je i naša, pa javi šta si postigla.

Selam, brat Amar-Ibn Seltiq

3. Ovo nije seltik pisao, svega mi.

4. Selam, brat Amar-Ibn Seltiq

Seltiq

Hahaha, pa ovo pomera granice, LOL

5. Allah dž.š. te nagradio brate Amar-Ibn Seltiqče, poslušaću tvoj savijet pa da i mene hemoroidi više ne bole

6. Gde se nalazi predstavništvo Vukajlije u Beogradu? Ili u nekom drugom gradu, kao kancelarija. Planiram da pošaljem kosovski božur u saksiji u znak dobre dugogodišnje saradnje. Ne bih slao na adresu putem neke kurirske službe, jer je to osetljiva biljka, više bih voleo da lično donesem. Ako se bojite da ću zloupotrebiti tu informaciju, pošaljite u PVT mesto na kojem mogu da vam ga uručim.

7. Šalabajzeru, jesam ja pisao:-) Sestra Putinka je primjer iskrenosti. Upamti, sestro, s tobom su sva braća, i u veselju i u tvom analnom bolu.

8. chule, našao tuljan kajzenovu gajbu na gugl mapama sa sve pripadajućom bembarom ispred

viči ako treba pomoć, al ono, jesi luka laban il nisi?!

9. SHTO TE BIJU OWI DOBRI LJOODY KAZANE?

10. Kosovska 18 je adresa brt

11. probaj da ga nađeš preko tablica
    BG 026 AD

12. Caterpillar obuća je malo drugačija u odnosu na ostale brendove što se tiče veličina?
    Mislim na to da imaju recimo istu dužinu u centimetrima kao i ostale marke, ali ima odstupanja u veličini? Da li je to tačno?

13. Pap brzo al nesigurno

14. ima velike razlike, makaronac, ako kupuješ cat uzimaš broj manje nego kod drugih marki.

15. pa ako naručuje čovek nek zna...

16. nije bas mala investicija,pa nije lose ni proveriti pomocu raspolozivih nacina.
    probas u butiku,skapiras sta valja.narucis.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.