Разноразно питање

1. e to je odlično radj
    brutalno realistično

2. jeste primetili da se tapet kaze isto unazad i pravilo xddddddddd

3. Uzmi stare novine politikine pa polepi po zidu, nije loša fora a možeš sama, ako već hoćeš te stripove, da nećeš da praviš vlog pa hoćeš pozadinu kao Rej Vilijam Džonson?

4. Cim ga uposlim on nestane.
    Kelte, pozdravi lepoticu moju, vazi? :)))

5. Mogo bi ti ustvari da mi kupis u ikei neke lepe, aj saljem ti dezene sutra ujutru.
    Posalji mi lastom.

da odem u ikeu, da kupim tapete na strip?

koji oces, zagora, dilan doga, ili nesto vise na foru asteriks - talicni tom?

6. Agilu AHHAHAHHAHAHAHA

7. ocu, odo spavam, aj dosta tapeta za danas

8. VOLIM JE BRATE MOJ VOLIM JE

9. ma hoću bolan da je navedem da skoro svaki dan briše prašinu sa stakla, da poludi xDDD

10. ollanik

jeste primetili da se tapet kaze isto unazad i pravilo xddddddddd

i papet ;)))

papet - tepap

11. http://i.imgur.com/vZdQAB0.png samo ,,faded af,, zamesni sa ,,papet,,

12. Da mi neko lepi tapete za 20e dao bi mu 30 ako je odradio kako valja i nije sjebo nista ne verujem da bih mu rekao aj za 15 pliiiiiz. Tako sam jednom hteo da prodam kartu za tekmu jer ortak ispalio i karta placena 800 kinti(mozda i 700 ne secam se bas najjasnije) i neki lik kao imate karte ja reko imam jednu i kao posto ja reko 800(ili mozda 700 hahaha) kolko i na blagajni, nisam ja tapkaros i lik kao uuu skupo i ja u fazonu sta kurac skupo pa toliko i pise na njoj jbt za koliko bi ti i on kao hmmm mogu da ti dam 500. Ja mu reko duvaj mi kurac za tih 300(ili 200) dinara i uzmem i iscepam kartu pred njim. Mamicu mu seljacku cigansku jebem i njemu i kristini koja je u fazonu kako bi danas mogla da ustedim 500 dinara znam idem na vukajliju tamo ima slepaca sto ce mi zalepiti tapete jeftiniie jer sam zensko govnurda mala prepotentna i iskpompleksirana

13. Jos kao ima pola sata posla daj mi popust hahah glupaca mala ne kapira da joj nijedan majstor nece ni doci jer za tih 20e treba da sipa soma dinara goriva, cima se do nje, isprlja alat, mesa budjavi lepak ili kako vec lepi nemam pojma i da taj dan ne ode negde da radi ko covek 100 kvadrata da zna za sta se cimao. Bar da je neki faktor pa da ga kao nekome posle preporuci pa kao aj ucinio sam joj ali zna ljude radicu posle negde nesto da zaradim a ne mala ziljavusa sto glasa za izbore macora po netu. Neee jos popust treba da joj da jer eto nema nikakvog razloga da joj ne da.

14. Evo doci cu ja da ti dzabe polepim to al da se ne bunis da ti zavalim samarcinu moze tako? Jeftinije neces naci

15. aleksandre zašto ljut si brt

16. ovo što kaže VOJVODA88

17. Zato sto se iznerviram kad je neko olos

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.