pa jbt trazis popust od 500din hahah nije ni 1000....ja bi uradio za dzabe da neko dodje i pokusa da mi skine 450 din
otisli ste predaleko u ove tapet price
Ima bas cuka dana kako sam pricao sa drugom na slicnu temu. On imao neki stari komp i u fazonu aje ga proda, kao kul je komp, ali moze da ga se otarasi za 120e, pa sto da ne.
I onda skontamo da je nama sat na poslu placen 40e, a on ce na cimanje sa tim kompom da potrosi bar 3 sata. I samo ga u kontejner frljoknemo...
Ma ja sam prvo trazila tapete, ne majstora.. no sve se okrenulo.. :D
Kelte, pa da mi gajba bude ko tvoja? No no no
Kristino, ja mislio ti socijalista, a ti gori izrabljivač od Rokfelera leptenejebo
Hahaahhaha ovakav tip osobe kuva radnicima koji grade kucu robijaski pasulj, a on jede cevape pored njih.
Bolje da si pitala da ti dzabe neko uradi.
Ako oces da izgleda skupo odstampaj lazne novcanice od 100 evra i polepi po zidu.
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3175#post_3469315
dal je jako pogodna tehnika? xddd
inace ja sam se bavio ovim sranjima slicnim kad sam radio na sajmu...lepio i odlepljivao tapete sve dok zilion ljudi po njima shetje...al opet nemam pojma o cemu pricate haha nisam siguran ni da su to bili tapeti
da, zaboravio sam da dodam da iznad svoda "a-la panteon" izmedju kuhinje i dnevne sobe, sa strane dnevne sobe okacis ono "boze blagoslovi onog sto ulazi u ovaj dom, i grehe mu oprosti itd..."
domacinski, a ne tapete jarkih boja, radjardov trampolino i te pomodarske munje
Ma kaki ste ne verujem. Trazim lepe tapete, idealno strip neki, a da nisu pet soma dva m2 kao u romi, a za majstora bih se snasla, za tridesetak evra mislim da je ok odraditi
au... ovo otislo predaleko
uradi ono tapete pa preko staklo
Ahahhahaha:))
kazem ja predaleko ste otisli,ne valja preterivati u tapet pricama
uradi ono tapete pa preko staklo
ima i ono, uradiš rupu, pa preko udariš staklo, lepo izgleda
sad ću da iskopam sliku
Mogo bi ti ustvari da mi kupis u ikei neke lepe, aj saljem ti dezene sutra ujutru.
Posalji mi lastom.
stavi na 2 zida spanski zid, a na druga dva lamperiju do pola a od pola goblene, i napravi svod na ulazu u kuhinju... eventualno probi zid da imas sank koji nikad neces da koristis.
ukrasi sve odgovarajucim zavesama na cipku