Разноразно питање

1. stavi na 2 zida spanski zid, a na druga dva lamperiju do pola a od pola goblene, i napravi svod na ulazu u kuhinju... eventualno probi zid da imas sank koji nikad neces da koristis.

ukrasi sve odgovarajucim zavesama na cipku

2. pa jbt trazis popust od 500din hahah nije ni 1000....ja bi uradio za dzabe da neko dodje i pokusa da mi skine 450 din

3. otisli ste predaleko u ove tapet price

4. Ima bas cuka dana kako sam pricao sa drugom na slicnu temu. On imao neki stari komp i u fazonu aje ga proda, kao kul je komp, ali moze da ga se otarasi za 120e, pa sto da ne.

I onda skontamo da je nama sat na poslu placen 40e, a on ce na cimanje sa tim kompom da potrosi bar 3 sata. I samo ga u kontejner frljoknemo...

5. Ma ja sam prvo trazila tapete, ne majstora.. no sve se okrenulo.. :D

6. Kelte, pa da mi gajba bude ko tvoja? No no no

7. Kristino, ja mislio ti socijalista, a ti gori izrabljivač od Rokfelera leptenejebo

8. Hahaahhaha ovakav tip osobe kuva radnicima koji grade kucu robijaski pasulj, a on jede cevape pored njih.

9. Bolje da si pitala da ti dzabe neko uradi.

10. Ako oces da izgleda skupo odstampaj lazne novcanice od 100 evra i polepi po zidu.

11. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3175#post_3469315

dal je jako pogodna tehnika? xddd

inace ja sam se bavio ovim sranjima slicnim kad sam radio na sajmu...lepio i odlepljivao tapete sve dok zilion ljudi po njima shetje...al opet nemam pojma o cemu pricate haha nisam siguran ni da su to bili tapeti

12. Kelte, pa da mi gajba bude ko tvoja? No no no

da, zaboravio sam da dodam da iznad svoda "a-la panteon" izmedju kuhinje i dnevne sobe, sa strane dnevne sobe okacis ono "boze blagoslovi onog sto ulazi u ovaj dom, i grehe mu oprosti itd..."

domacinski, a ne tapete jarkih boja, radjardov trampolino i te pomodarske munje

13. Ma kaki ste ne verujem. Trazim lepe tapete, idealno strip neki, a da nisu pet soma dva m2 kao u romi, a za majstora bih se snasla, za tridesetak evra mislim da je ok odraditi

14. Trazim lepe tapete, idealno strip neki

au... ovo otislo predaleko

15. uradi ono tapete pa preko staklo

16. kazem ja predaleko ste otisli,ne valja preterivati u tapet pricama

17. Makaronac

uradi ono tapete pa preko staklo

ima i ono, uradiš rupu, pa preko udariš staklo, lepo izgleda

sad ću da iskopam sliku

18. Mogo bi ti ustvari da mi kupis u ikei neke lepe, aj saljem ti dezene sutra ujutru.
    Posalji mi lastom.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.