Разноразно питање

1. kako god da se računa, ako može šalteruša da pročita tu informaciju s ekrana, mogu i ja

evo ovi sa autobuske zauzeti deset minuta

2. voz je mnogo kul stvar kad zeleznica dobra :)

3. cuko koji je volio vozove

4. мени је сам тражио кондуктер паре у том новом возу, каква курац камера

5. ja za evo 10 godina koliko se služim bg vozom ni jednom nisam naleteo na konduktera
    o čemu vi to dojavola pričate?!!

6. ko priča o bg vozu jebo te bg voz

7. Kako ste mi prijatelji dragi?

8. Гура се некако, ти?

9. Evo polako.
    Kako su tvoji?

10. А ево пријатељу мој, гледам да се мало макнем из куће наредних пар дана, ако време дозволи џД.

11. Dionysio
    ok sanitarni.

Meni kondukter samo jednom nije uzeo pare jer je kontrola već ušla u voz, i rekao mi da kupim kartu do prve sledeće stanice, za šta sam izdvojio još skromnijih 112 dinara.

koja relacija?di ti pokupi pare?hocu reci nema onog medjuprostora.

12. Što mora da ima međuprostor, daš mu lepo 200 din. ne pljaćkaš banku u pm. Ili ako imaš staru neku kartu, ti stavi u nju, da ne poveruješ kolko ima brze prste, nestane čas posla.

Te kamere su ako neko razbije prozor ili izlomi sedište, nije da gleda 888 kontrolora da l će neki kondukter da marne pare.

13. zato sto uvek uzimaju u tom medjuprostoru kintu kako to ne bi radili pred putnicima.koja relacija?nece neko sedeti i gledati snimke.prijavice neki putnik.ne desava se cesto,ali se desi.mogli su d ga duvaju putnici u 99,9 posto slucajeva.sadas je malo drugacije.u zivotu nisam video da je neko direktno dao kintu pred putnicima.

14. Ok. Tebi je cudno sto nisi video pa mislis da je nemoguce, i ne verujes meni koji sam dao jedno 88 puta do sad i koji znam da moze.

Nisi video jer niko ne vice EVO KONDUKTERU TEBI 200 KINTI NE TREBA KARTA XE XE. Koga boli kurac dal ce neki studenti da tutnu 200 kinti, cak i da ga prijave, njihova rec protiv njegove reci, ne moze kamera da snimi kurca ako je on okrenut ledjima.

15. ok brate.ja ti kazem sta sam video,tacnije nisam video.i murija kaze da su sranje jer se sve vidi.druga stvar je sto nemas mrtav ugao.uopste nije sumnjivo kada lik ustane kada vidi konduktera i ode u stranu da mu da kintu.koja relacija?jel mu das pare dok sedis ili odes u kraj?kako funkcionise?

16. Putnički vozovi, ne brzi, tamo su retko uzimali i dok su bili stari vozovi.
    Ja idem Va-Bgd i obrnuto. Kao što rekoh 1 samo mi je kondukter rekao da kupim kartu do prve sledeće stanice, jer je kontrola već bila unutra. Svaki drugi put je moglo.

Ja obično sedim, dam mu pare (ili u staroj karti, ili ovako), on kako stoji ne može da ga snimi kamera, tj. snima kamera samo leđa, ne vidi se dal piše kartu ili ne.

Neki napišu dasfmgpfosfd na praznom papiru, i daju mi, neki ni to, kako se ko cima. Ali svi uzimaju.

Neki putnici stanu kod vrata, gde su WC-i, tamo je mrtviji ugao, pa kao ajde tamo.

Nema sta da bude ili ne bude sumnjivo, kad jebeno baba sto prodaje persun na pijaci zna da se tutkaju pare kondukterima, i nikog ne boli kurac.

Murija je pametna u picku materinu. I opet ti kazem cemu sluze kamere, da ne bi stoka razdrndala voz. A to da ustaju ljudi kad vide konduktera, pa ustajali su i dok je kod starih bio onaj medjuvagon kako već, "da puše cigarete", i opet su svi znali šta se radi.

Praviš nauku od obične gluposti, opusti se. Sl put kad budeš išao vozom, pošto su kondukteri ispred voza ugl, priđi i pitaj ga da se dogovorite, da ne kupuješ džabe kartu.

17. Ipak smo rešili da idemo kolima, ali sad kad vidim da možemo da tutnemo sitan dinar, voz opet ulazi u opticaj

18. Gde ideš, i odakle?

19. koja rumunska priča

20. ne pravim nauku.samo pitam.za raketu mi receno da kukaju da ne mogu.za sirijce,navijace idu oni razjebani,a tu svega ima.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.