Разноразно питање

1. zašto pribegavaju kad se nadju na kameri ljudi da kažu kalendarska godina
    jel ima neka druga sem kalendarske
    kosmička vrv ona traje 100x duže nego na planeti zemlji ili 100x kraće tako nešto mrzi me sad da razmišljam ali valjda on se zadrži u svemiru par sati kad dodje kući kao da ga nije bilo 5god deca porasla ne prepozna ih

2. e skapirao sam u kosmosu vreme je brže

3. kalendarska je lepša za spomenuti pred kamerom jer traje tačno 365 dana, pa se završi tačno u ponoć kad kazaljke se sklope i onda možeš da budeš Srećko Savović barem na minut

a ova prava, astronomska traje nekih šest sati duže, pa ti uzjebe sklapanje kazaljki

4. gde da vidim jebene cene karata za voz

5. нема то на сајту железница одавно, зови питај

6. Jako teško ćeš naći to na netu. Živim relativno blizu železničke, mogu sutra ujutru da svratim da pitam to što te zanima ako oćeš

7. ma cimnuću ih sutra, ne gori, fala vam

8. ma to ti je džaba
    samo kondukteru daš za alkohola malo :D

9. Kakve vi to konduktere imate u Bosni?

10. A bolje nego vi sigurno hahahah

11. Glup si. Obriši pa probaj ponovo

12. oni fensi vozovi sto lice na rakete su pod kamerama.kapiram da tamo kondukter ne moze da uzme pare.jedino ako zajedno udjete u wc.to je malo gej.

13. Došao je novi bog humora.

14. oni fensi vozovi sto lice na rakete su pod kamerama.kapiram da tamo kondukter ne moze da uzme pare.jedino ako zajedno udjete u wc.to je malo gej.

Slabo kapiraš.

Nema tog voza gde kondukter u Srb ne uzima pare.

Mada i ja sam mislio da bi možda moglo biti tako, kad su ih tek puštali.

15. ok.
    meni pandur sto radi u pratnji vozova rekao da mu kukaju kondori da ne mogu da uzimaju pare.

16. a je l' može neko da mi objasni ideju da cene ne stoje na sajtu, nego imaš tri smene šalteruša koje ti diktiraju informacije iz baze podataka

ja nisam nikad poturio pare kondukteru u vozu, uglavnom zbog toga što nisam ni ušao u voz deset godina(ali volim vozove)

17. ok sanitarni.

Meni kondukter samo jednom nije uzeo pare jer je kontrola već ušla u voz, i rekao mi da kupim kartu do prve sledeće stanice, za šta sam izdvojio još skromnijih 112 dinara.

18. Radj vrv je to zato što ni oni (koliko ja shvatam) nemaju cene, tj. nemaju listu od A do B je X, od A1 do B je Y etc.

Nego se to računa po kilometraži, pa kontaju da je lakše da kažu putnicima (kad se udostoje da se jave na telefon) koliko je para, a ne da zovu majmuni da pitaju a šta znači ovo od 31-40 km ako pouzdano znam da do tu ima 30km kako to onda tako nije u redu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.