Разноразно питање

1. U principu mogu reći da Lombardija nije rodila degena uporedivog s tobom

2. Izignorisali ste me za korjenovanje, dajte mi bar link od teme na kojoj je Stevčo razotkriven. :(

3. od sesira je ok samo slamnati ako si na pecanju ili cuvas stoku

4. najveca brzina kojom ste isli planetom

5. To ne bi bila tuča, nego obično gnječenje tebe od strane mene

6. aj izadji napolje picko ajde
    lako ti je unutra sa ekipom
    aj ispred izadji
    aj

7. Oće neko otvoriti temu olimpijada da raspredamo?

8. http://vukajlija.com/forum/teme/70791-oi-rio-2016

Ja volim da otvaram sportske teme. Da Pseto umre.

9. Iako sam rekao da te ne konstatujem, samo ovaj put ću prekršiti, jel možeš biti toliki degenerik da upropastiš jednu takvu temu (znamo da možeš) iako znaš da na njoj neće pisati pola ljudi prosto jer si degenerik? Ako ih ja ne otvaram iz istog razloga, koliko glup i pokvaren moraš biti? Uzmi obriši to govno nek neko drugi otvori

10. Dva pitanja vezana za Olimpijadu i crnce.

Koji kurac se potencira na svakom otvaranju i olimpijskom specijalu Dzesi Ovens, kad je puno uspesnijih bilo od tog camugana? Felps npr. Sta kao bio Hitler na stadionu? Prvo, Hitlera je boleo kurac za crnce, on je imao neka posla sa Jevrejima i Srbima, a tad je bio samo predsednik sa malo ostrijom retorikom, tipa Erdogan sad. Drugo, regularna olimpijada, bez problema, kasniji nacisticki pozdravi i to nisu nosili nilakvu negativnu konotaciju u to vreme. Camugan je bio jeban u Americi, a ne u Nemackoj.

Drugo, crnci u Brazilu gledam otvaranje. Koja logika dovodjenja roblja iz Afrike pored onolikih indijanaca?

11. Crnci imaju veci polni organ.

12. Треба да раде, не да јебу ваљда

13. Ima li neko bilo kakve note Yu-grupe a da NISU za gitaru ?

14. e moj mladi luk, najvise si mi gotivan na forumu i volim te mnogo, samo nisam znao da si tip koji slusa ta matora govna

15. Kako note a a da nisu za gitaru, kad svi sviraju gitare, da ne računamo bubnjara?
    Nego crni leptir. Uvek neko mora da kaže eej aj crnog leptira. Pa to svako zna, crni leptir,ako moze, ne, ne zanimam me solaža iz stairway to heaven, nego crni leptir.
    Jebeni crni leptir

16. Jel ima neka radnja u Bgu koja prodaje prisivace za jakne?Ne trebaju mi bendovi,nego neki retro fazon da budu.

17. дошао си на право место

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.