Разноразно питање

1. Ima li neko onaj snimak kad Celt u Švajcarskoj valjda klanja u nekoj džamiji na nekoj svadbi ili nekoj proslavi, ne znam šta je već bilo?

2. pošto su piksle kod kineza i gde se može ukrasti jedna piksla bezbrižno?

3. odakle kardašijankama nolike guzice jebate svetac?

4. ma dal su? Ne znam, nekako su premekane za silikone mada dok se ne opipa to se ne zna

5. Čitao sam nekad negde da jesu, e sad jebaj ga

6. oj razočaro sam se sad

7. mora da ima negde oziljak ako su silikoni,300 sati sam proveo gledajuci u njihova dupeta i nisam ga video sigurno su prirodne

8. samo curke stavljaju silikone u sise,pametne ga stavljaju samo u dupe i to ako bas moraju.gde se nalazi oziljak kad se stavlja silikon u dupe?ja mislim da je tamo kod tzv repa.ili gresim?

9. Seku ti čmar pa ti guraju silikon kroz čmar onim pištoljem za silikon pa se ne vidi ožiljak ;)

Jedino je jebeno za kenjanje neko vreme, ali ostave oni tu podmazano, pa ti malo olakšaju.

A ovo gore s instagrama (druge slike, ova okačena prebija jako) ako nije silikonsko dupište... Ja ne znam evo.

10. 58 милиона пратилаца. Па по чему си позната маму ти јебем да те толико људи прати сем што те јебе распали кошаркаш и што ти је сестрин муж репер

Ево сад видим, радио водитељка. Ок.

11. a sto seku cmar kad tu ionako moze da se ugura cela ta boca sa silikonom.zajebavas me u pocetku sam poverovao

12. Pa jeste ali ne treba tebi silikon u debelom crevu, nego u dupetu, zato seku čmar. Iznutra recnu, da se ne vidi ožiljak.

13. Skočimiš
    odakle kardašijankama nolike guzice jebate svetac?

Jbg, Jermenke porijeklom, a Turci razvalili svojedobno lol

14. Jbg, Jermenke porijeklom, a Turci razvalili svojedobno lol

Kardašijanke pravoslavke?!
    Je li im otac naćerao Kanyea da diže tri prsta i viče "SRBIJA!!" da bi mogao da jebe Kim?

15. Ćale je bio advokat O. J. Simpsonu umro je davno da si živ i zdrav.

16. Ćale je bio advokat O. J. Simpsonu umro je davno da si živ i zdrav.

Pa jesu one ostale na pravoslavnoj vjeri ako je rano umro? Ako su pravoslavke ja bih mozda jednoj ili dvije lajkovao fb stranicu ili nesto.. ovako ako nijesu samo cu ponekad da se uvatim za kurac i jaja u fazonu "Uuuuu kakvo duppe!!"