Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jel neko otvarao račun u Telenor banci i da li je procedura za dobijanje kartice lakša nego u nekoj drugoj banci?
Ne znam šta teško ima u otvaranju računa u banci (bilo deviznog bilo dinarskog), tako da te ne razumem baš.
Ali mi je nešto memljiva ta Telenor banka.
немој код њих читао сам да људима једноставно ишчезну паре са рачуна, ја имам рачун ал зато што сам узео неки телефон "на кредит", отплаћујем по шесто кинти месечно и уплатим паре дан пред рату и јебе ми се, никад више од шесто кинти на рачуну немам
Dokurca, mislio sam da uzmem njihovu karticu za plaćanje preko neta pošto znam da su ovi moji sa posla čekali odobrenje po mesec dana fazon u njihovoj banci. Kad pogledaš sve banke su lopovske...
узми у интези ја нисам имо проблема
Pa ovi sa posla su baš u Intesi lolo
Nebitno ionako imam još par meseci života, što da arčim vreme u banci.
Telenor banka je najjaca stvar na svetu, ona ce biti smrt svih ostalih banaka.
Postoji samo kod nas i u Avganistanu, niko vise ne bi to dozvolio.
Ja nikad nisam hteo da imam racun u banci, otvarao sam samo kad moram, (kad idem za USA) i odmah povlacio pare nazad. Za paypal imam vec godinama otvoren racun u Austriji, a kad se pojavio kod nas, naterao sam zenu da otvori racun. Posle se pojavio drugar koji ima problem sa uzimanjem gotovine iz inostranstva pa mu ja dam kes a on mi naruci sta god hocu.
Majka ima tekuci ako je bas nesto trebalo, i tako sam ja uspevao da nemam racun. Zasto?
JER SU BANKE GOVNA! Alo bre! Kakav red, kakvi
kurci, kakve kurceve uplatnice, kakva molba, kakvo cekanje? Ja vam dajem PARE, hocu sve i hocu odmah! Za firmu mi to radi knjigovodstvo, ili placam preko E-bankinga pa ono govno za karticu mi triput crklo. Govna.
E, al naletim da izdam jednu nekretninu, covek insistira da placa preko racuna. Ja mu kazem, pa plati na Zenin ili Kevin racun, kaze ne, nekretnina se vodi na tebe. O jebem ti.
I ja razmisljam gde sad da odem, i jedn mala sto radi kod zene mi kaze za Telenor banku. Za pet minuta gotovo, samo licna karta. Oni nemaju filijale klasicne, samo automat. Prima pare i daje pare, dinare, evre i dolare. Konverzija ko u menjacnici. Dobijes Mastercard za 500 kinti. Imas aplikaciju placas racune u zemlji i inostranstvu, stizu ti pare iz zemlje i inostranstva. Ja nisam verovao, mislio sam ako pola bude tacno dobro je.
Sve radi ko sto treba da ne verujes.
Nikad vise druga banka.
Mada, ruku na srce ja i dalje kad mi legnu pare odma pretvorim u evre i dignem. Drzim dvadesetak hiljada cisto za svaki slucaj.
EURA?! Krutejebo...
I da uplate ti mogu legnu odmah oo otvaranju racuna, i mozes da placas elektronski odmah, kartica mi je stigla za deset dana.
Dinara bre si lud!?! Nije mi caca bio vlasnik naftnih izvora.
https://www.youtube.com/watch?v=FHlmhgbqbx8
Dobra je telenor banka, samo treba obratiti pažnju kad se otvara račun da se napomene da želiš STARTER PAKET, a ne PROGRESIV PAKET.
telenor automati su jaka stvar kad nemaš pare na računu, a treba da platiš nešto, a mislim da je održavanje besplatno i za tekući kod njih
sve ovo ostalo što si pobrojao možeš s bilo kojom karticom bilo koje banke i aplikacijom na telefonu
SREĆNA NAM NOVA JULIJANSKA GODINA PRIJATELJI DRAGI
VAISTINU SE RODI!
Zavisi koji paket uzmeš, ali mislim kad privuku dosta korisnika, da će kad tad početi naplaćivati održavanje računa na svim paketima.
ma ovaj osnovni je badava, to se plaća u ovim ostalim bankama
GAJ JULIJE CEZAR VIŠE NEGO PAPA GRGUR
stamen, šarmantan, zdrav i rumen, lav u zlatnim godinama, magnet za klinke
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/47/18/21/471821bed588135abf99175c50351253.jpg
otromboljena bradata drtina u polovnom kostimu deda mraza
http://tinhthan.tripod.com/hanhthanh/popes/221-230/226-GregoryXIII_10-4.jpg
telenor ima najskuplje odrzavanje racuna 300 din mesecno.ja sam jedva ugasio racun kod njih nisu hteli da me ostave na miru.poceo sam da sumnjam da je to ustvari neka sekta.3 meseca je to trajalo
JA SAM ČUO DA KAD UZMEŠ TELEFON ZA DINAR KOD NJIH POSLE TE TERAJU DVE GODINE PLAĆAŠ A KAO ZA DINAR
kod njih uzmes telefon za dinar a oni ti posle 3 godine uzmu kucu