Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
koliko god želeo da je ovo trol, kad malo kockice krenem da slažem... al opet mi nij ejasno, da može politika toliko duboko duđe, pa čak i u postere... cccc... ipak ja nisam iz ovoga svijeta...
veliki pozdrav bata gugiju, kako je prst?
Jebote stoti put pa zašto pa zašto, napravite neki podforum da piše objašnjenje da ne objašnjavate ponaosob. Jebeni vučić što i forum ne sjebaše kad se kurčite preko niknejma a ovamo pičkice.
Voleo bih da je i forum sjebao bezezanja.
EDIT: Ja sam zato menjao nik, pošto obično to pitanje sledi, zbog "onog" postera, kad je sve i počelo.
koji bre prs' sxomi?
a da veliki pozdrav i za tebe lolo
pa pričao je papet master pre neki dan da ti ga otkinuo jazavičar i da si se otrovao nešto, pa pitam onako, nadam se da je bolje prijatelju
ode dynonisio na goli otok hahah
Jebote stoti put pa zašto pa zašto, napravite neki podforum da piše objašnjenje da ne objašnjavate ponaosob
dobro, sad i ti kenjaš, ukupno petoro ljudi je pitalo dosad, generalno sve redom boli kurac za postere osim tih pedesetak aktivnih članova koji ulaze na forum, nema potrebe praviti senzaciju
pa bolje mi je, ćuti kad mi ostalo 7 lolo
Jebem vas liberalne, serete 4 godine o cenzuri a na internetu samo "vucicu pederu; pickousti; veliki vodja". Ne sme covek da kaze da podrzava vucica i sns, odma ga napusavaju da je sendvicar - e to je cenzura demokrate drage
Ma neka me nazivaju sendvičarem, ja ću svoj glas dati našem premijeru, jer samo zajedno sa njim možemo Srbiju odvesti na pravi put.
Meni premijer nadoknadio gubitak u kladzi.
Sad cu napisati malo poduzi post cisto da antisnsovci shvate koliko su naivni i glupi:
"Sistem te laze"
Parola svih anti-snsovaca. Tacno ali ciji sistem te laze? Sorosev sistem, koji se navodno bori za ljudska prava i otvoreno drustvo a ustvari je najveci kacer ovog drustva. Ko je jos u tom sistemu osim Sorosa? Cela ideja EU i Natoa, MMF i ostali. Ciji te sistem laze? Sistem Hilari Klinton koja blati Trampa godinu dana i izgubi na kraju! Ko je kopirao taj sistem? Demokrate 2012-e, DJB 2016-e, Jeremic 2017-e. Ko je srusio Vucica i SNS? Niko.
Da dragi moji, Vucic je borac protiv sistema EU masine za pljackanje i Sorosevih patkicara. Seselj to vidi i ulizuje se Vucicu, a sta kazu isprani mozgovi? Seselj se prodao.
Vucic vrlo mudro odlaze "ulazak u EU" i vrlo je svestan da se on nikad nece desiti. Ali ako prekinemo saradnju sa EU ugasili smo. Ako udjemo u EU ugasili smo. Vucic balansira. Kad se stvori pogodna klima, i kad EU dodje pred raspad Vucic ce prekinuti pregovore i okrenuti se Trampu i Putinu a ne EU i Sorosu.
CNN, Holivud, drustvene mreze, svi su pljuvali po trampu i popusili. I vi svi pljujete po Vucicu i opet popusite.
Mnogi ce reci da je ovo najgluplji post ikad, ali pamtite ista setite se 2010, 11, 12 i sta je radila zuta banda. Pozdrav
http://i.imgur.com/LpbrPcM.jpg
Tramp jebe. Jebi NVO, jebi Sorosa u usta!!!!!
E, evo mene opet, pa iako je tema već odavno pregažena i teško da je se iko više i seća, ja samo da se zahvalim svima koji su, makar i principijelno, stali u zaštitu jednog prenebitnog lika banovanog zato što nema odgovarajuće dostignuće da bi rekao nekome da jede govna.
I, malo objašnjenje Radjardu: Kao što sam ti već napisao ranije, ovo mi je jedini profil (sad više nije, jer imam i Vericu). Tačno je, nije mi prvi profil, to je bar očigledno, ranije sam ovde obitavao pod drugim imenom, ali taj stari profil odavno ne koristim niti mi je dostupan tako da je ovo moj originalni profil, jedini koji koristim od kreiranja, dakle već nekoliko meseci. A to što sam odjednom počeo da komentarišem baš kad je Kaizen (stari, novi, jebemliga) rešio da uvede retrogradnu reformu, ima veze samo sa time što sam tek pre nekoliko dana ostvario uslov za pisanje na forumu. Inače, baš bi me zaboleo kurac da se krijem iza duplih naloga da bih komentarisao "poteze uprave". Što, da me možda ne banuju?!?
Odoh sad na onu temu na kojoj postradah da okačim još dva uratka koja sam na robiji sačinio.
E, jebiga, ja ubeđen bio da si jedan od onih što kad se nešto zakuva, dođu sa duplih i onda se "ljuto" i nadmeno raspravljaju. Sada ti želim svako dobro!!
Zahvaljujem.
Nema na čemu!
Krvare mi desni a ponekad i lijevi..sta da radim ozbiljan problem
попуши ми курац
bedno