Разноразно питање

1. Ako ima manje od dve do cetiri raketice onda nije prob.

2. Nek preleti preko granice, a onda samo daljinski unese xD

3. Nemam pojma ima cale nekog ortaka koji dolazi par puta godisnje i ljudi mu narucuju razna sranja preko amazona i ostalo.Ja sat kad sam narucio,doneo ga je bez kutije,mislim da ga je mozda i na ruci proneo.I ostalo,vek raspakovano kao licni prtljag nosi.Al to su stvari male vrednosti,mislim da dosta drkaju ameri

4. Sreca ti je to radj jbg. Na koga nabasa. Drugar isao letos na W&T kupio sestri sat, sklonio kutiju i sve. Kaze carinik ovo ti je zenski sat. Kaze on kupio sam sestri. Pita posto. Kaze drug 20$. Carinik odlazi i vraca se posle par minuta kaze nije 20 nego 80. Nemoj da ti se ponovi. Ovaj moj se skenjo lolo

A drugi drug, studira matu u kini. Doneo neku mehanicku tastaturu, u prtljagu, u kutiji neotpakovanu, rec mu nisu rekli.

5. Tastatura preko 200$ kosta...

6. kolko ozbiljno proveravaju ručni prtljag, jel smaraju za tehničku robu mnogo, da ne odrape carinu, soma dolara košta ovo jebiga

Nerealno ozbiljno, tipa vade lap top iz torbe. I to nasi a ameri tek imaju te traume tako da kapiram da su gori. Mozda je i do moje sumnjive njuske ali mislim da nije

7. Pa da kina,kakve veze ima sa amerikom

8. pa ima veze, u oba slučaja će naši ljudi da naplate carinu

ništa, jebiga, nek proba na mufte, 'kupio sam da snimim kako mi je bilo u americi bla bla', ako ne ide, nek bude spreman da plati, ako može da plati drona soma dolara, može i carinu

9. Moze dron ali da imas potvrdu da si albanac koji je krenuo na tekmu sa srbijom.

10. Tilmo veceras si samo 5 prebednîh fora bacio a o tome da re razumeš u sve neće ni da pričamo XD

11. Koje fore. Ja sam ozbiljan.

12. Zasto su gejmeri,programeri,matematicari, i bilo ko ko dobro poznaje racunare marginalizovani u drustvu na neki nacin?

13. Jer su, u velikom broju, asocijalni.

14. Zato što su detaljisti, a to raja ne voli u svakodnevnom druženju.

15. Pa obično su čudaci i nisu dobri za druzenje. Ne vode racuna o oblacenju, o fizickom izgledu i to.

Vucibatine asocijalne.

16. bitno da se ovde okupljaju oni koji nisu asocijalni,detinjasti i cudaci...
    jos i istancan ukus sto se tice odevanja.
    i lepi svi

17. Pa to ti kazem, izutev mene i par ljudi, ovde su ti svi takvi. Xd

18. Thilmo
    Pa to ti kazem, izutev mene i par ljudi, ovde su ti svi takvi. Xd

visa sila ti nije dala da napises "izuzev" pravilno :p

19. gopro i slične kamere kad bi se kupile u inostranstvu jel bi pravili problem carinici?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.