Разноразно питање

1. e moja cajna kobasice....pa prvo se mnozi....znaci 40 + 40x0 +1 = 40 + 0 + 1 = 41

2. Pa to sam i rekel, kaj ne?

3. Ma nije to ništa, jedan moj prijatelj jednom radio neke računske operacije tri dana za redom, pacijent jedva preživeo

4. Hahaha pacijent se preračunao!

5. Kapiras da je to olinjala fora. Bude vam se javil moj odvjetnik.

6. bila bi olinjala da ti sam prestaneš da tilmolizuješ neko vreme, evo juče si krenuo sa pričom o pirinču i kako si ga kupovao po nižoj ceni

7. Skauz pa znas kako golub vidi mrve neke pa sleti i ti ga opalis nogom on odleti par metara i posle 5 sekundi mrtav ladan opet dodje kao hm mozda me ne sutnu ovaj put nego uzmem onu mrvu deluje mi kao da je od razenog hleba iz hleb&kifle xd

Znam brate al ti ne znas scenu, sedim sa ortacima na picu citam preko fona dosadno mi i izleti mi slina bukvalno ovi gledaju kao sta ti je ja reko ne merete vi to razumeti haha boles

Golub prokleti, gohlub

8. Brt nemoj drkati fon u drustvu totalno je mentolski. Bolje idi kuci ako je toliko dosadno.

9. Ma kad zabodes 2h smorite se na kraju, popijes 2 kafe i gledas kako drugi sastavljaju tikete (ja se vise ne kladim poy) a nemas druge planove gajbi ok je izvaditi fon malo, vidis sta se pise malo na saljivom sajtu kako vec to radj kaze i onda CAP haha

10. Ovo za goluba me podsetilo na Dj Mikele-a, uvek mi je delovao kao golub na ovom snimku, veoma graciozan ples
    https://www.youtube.com/watch?v=YlohuSjQHSo
    Ena Popov u svom najjačem periodu

11. Au jbt zaboravih kakva je ribetina bila

12. +1

A ovaj pavijan haha klasicna teleca glava u skembetu xd ko da mu je neko nabio kolac u dupe pa mu svaki pokret nepodnosljiv

13. Beše još jedan pavijan sa takvim plesom, nešto sebe nazivao srpskim pitbulom. Saću ga pronađem.

14. najjači je bio komentar na ovom klipu, nema ga više:

Mikele, što si dovodio Enu u spot kad si sve sam izneo

15. i još jedan u fazonu:

Ovog malopre probudili. Ajde, Mikele, ajde da te snimamo

16. Jel ovo tema transfer sramote, mene je sram kolika mu je nebriga u nogama

17. Nebriga mu je u mozgu kad je ušao uopšte u ovo lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.