Разноразно питање

1. Ne znam neko je kacio fat kid crying mislim pezos, al ne znam da l su bili biveni, ja mislim da placu zato sto su debeli

Ona likusa sto je konj kleknuo zato sto je predebela jebeno haha sad sam se setio
    https://www.youtube.com/watch?v=9xeQRYGkstQ

2. hahah nije konj, nego jos gore, kamila koja je teza jedno 300 kila od konja bukvalno se srusila od bolova hahha, a debela se onako smeje kao heheh hehe ne uopste mi nije neprijatno dok me snimate kako kamili puca kicma dok sedim na njoj...a da stvar bude gora u pozadini se vidi kamila koja nosi tri devojke normalno gradjene sasvim opusteno, i sve ostale kamile su imale po dve osobe...samo ova njena se srusila

3. uhh ti pricas o skroz drugom klipu, ovom koji si okacio...a ja pricam o onom klipu kad kamila od tonu i po pusta najbolnije krike jer je jase debela zena

4. I taj sam gledao ali njega se nisam setio a ovog sam se setio, ne bih se setio dok nisi rekao da ispusta krike kamila

5. Pomesao sam jedan i drugi klip ladno kamila padne onako a konj nije ali nije mogla da se popne na njega

6. sto li se debele zene sminkaju?? ili kupuju skuplju garderobu?? bas nema nikakvog smisla

7. Pa iz istog razloga iz kog Duda Ivković skuplja golubove: da bi ih jeo :)

8. duda ivkovic ima tipa 500 golubova ne mogu svi da prezive godinu, sta li radi sa onima koji manjkaju dal ih jede

9. Jesi video koliko meso ispod usiju ima duda znas koliko tu gobulova krije nepitaj

10. Neke jede, neke nosi bratu za zadušnice na grob, i on je isto bio golubar. :D

11. Ceo sever kara dzombu golubara

12. duda ivkovic utrljava na kurac golubija govna :D

13. duda ivković nosi prsten golubiji oko svog malog prsta na nozi :D

14. Duda kad drka kurac ne kupuje panerotiku nego nedeljno izdanje dzivdzana zbori i meskolji ga tanano

15. Duda Ivkovic macvana zvao golubom pismonosom u repstaciju

16. a ne, zamislite kao pozove duda ivkovic prijatelje neke na veceru, zeljka obradovica divca...i sad sve spremio jela od golubova, KAKO JE SVIDJA LI VAM SE? oni kazu PA ONAKO on pocne da se deri i peni

17. a ne, zamislite kao pozove duda ivkovic prijatelje neke na veceru, zeljka obradovica divca...i sad sve spremio jela od golubova, KAKO JE SVIDJA LI VAM SE? oni kazu PA ONAKO on pocne da se deri i peni

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.