Разноразно питање

1. џими имаш у етнографском музеју.

2. ne treba ti smajli na kraju:)
    ja dobio za 18. od ortaka, jbeme li ga de je kupio,al to je bilo pre više od 10 godina.

3. http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=13617
    Evo ako ces preko neta..

Nego moe pitanje. Da li postoji lek za smanjenje upale prsta?

Urastao mi nokat u meso i upaljen je. Pa mi treba neki lek, sprej, krema za smanjenej upale posto sam se nakanio da resim ovog raspusta.

4. Da li postoji lek za smanjenje upale prsta?

ne znam. ja se to nikad nisam setijo da lečim kace desi.

5. ne znam. ja se to nikad nisam setijo da lečim kace desi.

Ksno, picka sam od 9. godine nisam isao na operaciju. Evo vec 2,3 godine ne mogu ko covek loptu da sutnem, dodje mi da placem sto ne mogu fucu da igram.

6. Си мислио "љољољољ", или "лололол"?

7. Sale d snajperist: Odeš kod pedikira i srede te da budeš kao nov. Nikako kod hirurga jer oni naprave čudo i od prsta i od nokta. Posle par dana stavljaš jod i antibiotsku kremu i možeš i banderu da šutiraš. Najčešće nokat urasta jer se nepravilno seče. Staviće ti na prst lidokain, tako da te neće baš puno boleti.

Džimi, imaš pljoske na Konjarniku u tržnom centru u spoljašnjoj knjižari-galeriji, pored restorana. Tu prodaju i tabakere, i tako te stvarčice. Tamo sam ih videla, al ako sam bakus pa ih više nema, jbg :) Nije do mene.

8. Sto se svi autori (koji su generalno ok) promene na gore kad postanu modovi?

9. Sto se svi autori (koji su generalno ok) promene na gore kad postanu modovi?

Zaista. Samo bih ja "svi" preformulisao u "pojedini".

10. Daj čoveku vlast, makar i na netu, pa ćeš videti kakav je.
    Čast moderatorima koju si ponašaju isto kao kada su bili autori

11. Sale d snajperist: Odeš kod pedikira i srede te da budeš kao nov. Nikako kod hirurga jer oni naprave čudo i od prsta i od nokta. Posle par dana stavljaš jod i antibiotsku kremu i možeš i banderu da šutiraš. Najčešće nokat urasta jer se nepravilno seče. Staviće ti na prst lidokain, tako da te neće baš puno boleti.

Moj buraz je radio kod hirurga to, i super su mu odradili tako da mi je to bolje, a i ne placam.

Hvala na predlogu.

12. Искачу ми посекотине по рукама ниоткуд. Јуче сам имао три, данас кацам се пробудио, нашо сам пет комада. Не сећам се да сам се на ишта посекао, а у стигмате не верујем. Који курац?

13. По шакама или рукама?

14. Stigme brate.
    Madam edit : Nemam vremena da pravim Meme, a tako bi bilo kul :)

15. По шакама, јест.

16. На којој руци, десној или обе?

17. Gaddemit, a spomenuo si stigme. Stvarno moram početi pažljivije čitati šta ljudi pišu.

18. На којој руци, десној или обе?

Видим ди циљаш, ал није толико оштар, ако ме разумеш. И на обе шаке, на једној и са спољашње стране.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.