Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
gde moze odlicna picka da bude zeljna kurca, jedino ako je u zatvoru..probaj sta te kosta
Hahahahah
Zamisli kakav očajnik trebaš biti da zapucaš iz Bečmena u Šabac po parče pičke
Fejlujes mili
Solidna picka tetka probaj maestro boli te kurac
Nije ona u sapcu, a i sta je becmen sabac za pola sata autom
Što se raspituješ onda. Moronu
Ne smaraj glupanderu keva ti je provaljena
Kakav ti je plan maestro?
Cvece i neki poklon bi bio odlican potez
Gde tetki da kupuje poklon jebiga
Maestro, mislim da bi trebao da odustaneš od te ideje, iz više razloga
Maestro idi na ono ma tetka nemoj da te bude sramota pa naši smo majku mu
Izvedi je na pice kao da proslavite nesto, to moze da upali ako se stvarno uhvatila paucina i ako je usamljena
A daj i meni sliku brt zanima me sad jbg
Eeee slepce ici ces iz beograda do sapca za parce picke
posalji joj 3-4 komplimenta preko fb vidi kako reaguje.ako salje smajlije koji se smeskaju onda joj napisi ZELIM TE.kad se budete videli nemoj da je vodis na pice nego negde gde mozes khmm khmmm nije njoj do pica
Lepasi joj napiši sastavljeno obavezno
Zahvalićeš mi nekad
Posalji joj “aj veceras opet na jebacinu” pa odmah sledecu “ups, nisam hteo tebi” ima da ovlazi odmah a i pocecete temu se*s
sta vam je ljudi ide da vidi tetku
Haha Pseto to cu probati prvom prilikom deluje dobitno
nema nista gore nego kad se familija otudji
Brate, svaka ti čast koliko ti dobro uklapaš svoj nastup sa svojom pojavom, ovo pasuje ko dupe na nošu
http://i.imgur.com/ugfNLDz.png
Ma probaj brate nema da omane daj samo da vidimo kakva je tvoja tetka mozda je vise tip za “daj picke znam da imas”