Egipat preporucam, kosta te jebeno avionska karta, a ostalo skoro za dz, more jebacko, imas jednodnevne ekskurzije do Kaira i piramida (ako si u Hurgadi) za 70 dolara, ili imas do Jerusalema i Sinaja ekskurzije ako si u Sarm el Seiku. Jebeno sa avionskim prevozom kosta isto kao Grcka ili Crna Gora sve skupa.
hah, koji ces kurac da setas po jebenoj Hurgadi, tipa ciganmala sa soliterima. Na more ides da se okupas i da posetis nesto u toj zemlji sto je organizovano sa prevozom, ono jest da su cigani dosadni ali oteras u picku materinu i to je to.
Uostalom koje to letovaliste nudi neke znacajne stvari za videti, gomila gologuzih i izgorelih pijandura baulja po pesku ili kamenu i to je sve...
Sto se tice cene, recimo mene je kostao aranzman za Hurgadu oko 160.000 sa avionom, all inclusive i jos neke stvarcice ( ja, zena i dete sve skupa), poznajem odlicno grcku, crnu goru i hrvatsku, za te pare bilo gde nemas ni blizu.
sad si dobar picketino lajava, mozes da razgovaras konstruktivno?
Zavisi da li razgovaram sa čovekom ili sa govedom, tako da se ne nadaj konstruktivnom sagovorniku od mene
nemas ti potrebu da pricas sa mnom, ne volim intimiziranje sa onima koji ce biti jebani
Italija ti je govno za more i tako.
Imaju valjda par mesta nekih al bolje na sveti stefan da odes metar dana.
Idi u španiju.
da uzgred, italijansko more je govnurda, bugarska kaljuza na steroidima
Kiselo ti groždje
https://www.explo-re.com/spiaggia-rosa-budelli-beach-italy/
Ne, bolja je Budva i lomljenje nogu po kamenčugama
Egipat preporucam, kosta te jebeno avionska karta, a ostalo skoro za dz, more jebacko, imas jednodnevne ekskurzije do Kaira i piramida (ako si u Hurgadi) za 70 dolara, ili imas do Jerusalema i Sinaja ekskurzije ako si u Sarm el Seiku. Jebeno sa avionskim prevozom kosta isto kao Grcka ili Crna Gora sve skupa.
hrana uzgred dobra, barovi na plazi jedes i pijes koliko hoces, kolace imaju jebacke
Jebeš egipat. Sve se svodi na hotel.u kom odsedaš, mrdneš malo van sve štrokavo i ciganija te vuče za rukav.
Majorka je zakon, ima od septembra za tipa 600e smeštaj sa avio prevozom. Još ako nahvataš neki last minit, na konju si.
A ova roze plaža što je neko okačio gore, KOJ KURAC MEN!
Al ukusi su različiti, slayem se.
hah, koji ces kurac da setas po jebenoj Hurgadi, tipa ciganmala sa soliterima. Na more ides da se okupas i da posetis nesto u toj zemlji sto je organizovano sa prevozom, ono jest da su cigani dosadni ali oteras u picku materinu i to je to.
Uostalom koje to letovaliste nudi neke znacajne stvari za videti, gomila gologuzih i izgorelih pijandura baulja po pesku ili kamenu i to je sve...
Sto se tice cene, recimo mene je kostao aranzman za Hurgadu oko 160.000 sa avionom, all inclusive i jos neke stvarcice ( ja, zena i dete sve skupa), poznajem odlicno grcku, crnu goru i hrvatsku, za te pare bilo gde nemas ni blizu.
Moram u Italiju ne jebite me.
Gambi to su mi rekla još 2, 3 bećara.
mora da se piski, kaki i umre, mada ja mislim da Italija generalno odgovara tebi, tvom karakteru i to
Italija je muzej, nije samo more a nije ni za sirotinju baš, ima ono nešto
Da ne pominjem Italijanke
Puno lepih mesta za romantične večere.. dolce vita
https://www.explo-re.com/10-fairy-tale-towns-in-italy/2/
Ukrast ce ti x5 cosa nostra moj bohore
Ma ukrašće mu naši cigani odavde