Разноразно питање

1. Eriša prebiću te ko mačku Eriša

2. nemoj me bacati u prethodnu stranu imam upalu pluca druze od beograda

3. da bar u sapcu zivim, tamo se svi greju na solarnu energiju jos od 1980. posto nisu musavci...

4. Šabac je urbanistički jedno 70 godina ispred Beograda.

5. gde na netu imaju dobre ideje za uredjivanje dvorista ali ne neka predrkana sranja sto znam da se necu cimati i to nego ovako neki gajdlajnovi kako da sadim sranja i to, imam 10 ari dvoriste od toga je 6 mozda travnjak goli

6. Udji na sajt nekog većeg rasadnika. Ima tamo

7. Зна ли неко како се зове дефиниција нешто типа ода вукајлији, писана у стиху, описује шта се дешавало све од настанка вукајлије?

8. imas na vokasijevom profilu

9. jesi li siguran da je to njegova? mada jeste on lord nostalgije.

10. Eru, savjete za dvorište traži od Pica, on je napravio bum sa trskom!

11. jedna od boljih i iskrenijh stvari sa vukajlije.trska zastita od sunca.

12. Gdje kupiti dobar krevet ili kauč ili ugaonu? Gledam ove matise, jebecete i tako to i malo su mi preskupi, a kvalitet žnj.

13. kod cece, pitaj jel ostalo iza arkana kakva garnitura, uvoz bosna 90-ih, kvalitetno

14. Carl Cox
    Koliko bi platio?

Šta znam, ćaleta sam isto pitao, on kaže za nekih 150-200e možeš naći dobar kauč ili nešto takvo. Kontam da ugaona garnitura ide za jače pare, tipa bez 300e ništa.

15. kapiram da na najlonu mozes naci za neke sitne pare namestaj.kvalitet je upitan,ali znam da su neki cigusi dovozili neki polovan namestaj iz njemacke koji je kao bio dobar,a kostao nesto sitno.namestaj,televizore,frizidere i sl.poreklo je isto upitno.verujem da nije tolika frka da mora neki polovnjak kauc po kom su pisali i prdeli nemci,cigani i srbi,ali cisto da napisem da ima.
    a imas i one stolare i te neke manje firme koji prave jeftiniji namestaj.
    sto se tice kupovine neproverenih,kradenih,stvari upitnog kvaliteta i sl.za mene je najlon odgovor.moze da te usere,a moze i neko da te izjebe.zavisi.

16. Ako ima ista da je gadniji osecaj od sekn hand garderobe, to je onda polovni namestaj uhh jeza

17. kupiti polovan namjestaj. jos od cigana. neka hvala.

18. biti cigan je vise nekako karakterna odrenica,nego etnicka.

19. Cekaj, kako je namestaj gori od garderobe?
    Msm ovo oblacis direkt na sebe.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.