Разноразно питање

1. gardeorbu mozes oprati u masini prethodno. trosjed koji je upio mirise i tekucine tesko.

2. nzm, moz oprati i jedno i drugo onim kirbijem dubinskim pranjima, al mi je sam taj osecaj da je neko vec nosio i spavao u tome ogavan...ne volim ni svoju garderobu da pozajmljujem

3. Pa znam. Možeš oprat i jedno i drugo. Al opet na kauc stavis prekrivac, carsav. Ne ide direkt na tebe. Nisam bas razmisljao o namestaju na taj nacin.
    Ali polovna garderoba je idiotizam ova poplava seknd hendova.

4. second hand ne znaci nuzno da je uopste nosena garderoba, recimo ovo smece sto se prodaje od garderobe po trznim centrima je 10x uzasnije od second handova jer se vuce po onim magacinima sa pacovima i sve, a sto se tice izbora second hand je mnogo raznovrsniji, meni keva jednom uzela majicu koju nikad ne bih nasao nigde u centru bga da mi se svidja toliko, zavisi opet verovatno i do second handova sta znam

5. secon hand bukvalno znaci druga ruka ili ti korisceno brt xD

a jeste sad najbolje da je ustvari jos bolje sekn hend nego novo...

meni se to gadi iskreno, taj osecaj da je to vec neko nosio, a kontam da nije bas ni da je dzabe sve po tim sekn hendovima, kontam da kosta isto ko i teranova, a teranova je ipak slozicete se vrhunski brend

6. Ahahhahahah teranova xD

Under Armour najbolji brend na svetu

7. Mislim Nike je najbolji ali skup je u odnosu na ono sto dobijas

8. mislim da u onom second handu u prote mateje nisu nosene stvari, a da su kvalitetnije neke stvsri tamo od onih iz recimo usca standardnih smecarskih radnji svakako

9. Brt nema veze da li se tamo prodaje Levis, a ovamo neki Vajkiki ili Teranova... Nošeno je nošeno. Gadno, kraj priče.

10. a ti si neki zaduzeni ovde da odlucujes hmmmmm :)

11. Vaikiki je stvarno krš po pitanju kvaliteta, najgori verovatno. Ali novo je novo. Ako si u stisci sa parama opet mi je bolje nego sekond hand. Osecas se kao sirotinja mrtva kad kupis nesto tamo, ali da kupim nesto iz sekond henda osecao bi se ko prosjak nekako jebeni. Psiha valjda.
    Znam kao te priče, ma to dva puta nošeno, ili može da se nađe roba sa etiketom. Ekvivalent vozila kola baba da pijace priča.

12. Vaikiki je stvarno krš po pitanju kvaliteta, najgori verovatno. Ali novo je novo. Ako si u stisci sa parama opet mi je bolje nego sekond hand. Osecas se kao sirotinja mrtva kad kupis nesto tam

Vajkiki - turska roba dizajnirana za džep srednje klase. Imam jednu majcu i jednu košulju mislim njihovu plaćene po hiljadu dinara koje nosim par godina i nisu se ništa promenile. Ne znam šta ti podrazumevaš pod kvalitetom garderobe ali meni je važno da za realne pare dobijem pamuk i da mi lepo stoji.

Jednom sam se u životu zajebo kad sam kupovao košulju i rekoh da bacim pogled na Lakosta košulje. Bela obična košulja, sa krokodilčetom košta deset iljada. Probao govno na golu kožu i počeo da se češem kao lud. Bacim pogled na sastav kad ono sintetika neka mejd in Bangladeš kao i sva roba iz C&A, Tako, Teranova i ostala govna. Samo što kod ovih imaš i pamuk za male pare.

Kapiram da je što se tiče kvaliteta danas razlika među tim velikim brendovima minorna. Bukvalno je razlika samo u etiketi, tako da mi nije jasno što bi se osećao kao sirotinja kada kupuješ u Vajkikiju, a ne npr. u H&M-u kad mu sve dođe isti kurac.

13. Samo totalni kreten dete i kompleksas moze ovo da kaze
    Ne znam da li sam licno ikad nesto kupio u sekond hendu
    Tamo neces kupiti majicu nosenu razdrljenu nego eventualno neku dobru kosulju ili brendirane pantalone. Neces uzeti plasticni znojavi sorc crveni za kosarku ili gace. Sta je pezose sa tvojom familijom niko nema dece pa nikad nisi nosio od nekog brata odecu. Mislim znam da dosta jebes i puno ne radis ti nisi svakidasnji covek kao svi ostali ti samo gledas gde da umocis pravis zurke na krovu itd. Pretpostavljam da ti je tata ambasador pa nemas brige.

14. Dzonimire mislim da ce ti pomerati guzove sad

15. Moram da se složim, ne kupujem u sekond hand prodavnicama, mada sam hteo u milanu da odem u neku dizajnersku seknd hend prodavnicu al nisam na kraju imao vremena. Šta je gadno u tome uzeti neku malo nošenu lepu košulju? Pogotovo što ako bih uzeo nešto to bi bilo u nekom mladalačkom stilu, što je verovatno nosila neka mlada osoba a ne bolesna baba.

Obožavam da kupujem polovne stvari, kupio sam bruka Simpov kožni kauč od ortaka, on se selio u manji stan u kom nije imao mesta za celu garnituru. Kupio sam bruka tv 4k od 65 inča za 500e. Uzeo sam bio i dizajnerske slušalice polovne pre nekoliko godina, verovatno je to bio jedini primerak u srbiji. Laptop mi je polovan macbook. Kola sam naravno kupio polovna i evo već 2 godine me služe bez i jednog problema.

Polovne stvari su vrh i samo mentalna sirotinja se stidi da kupuje polovne stvari.

16. ako su waikiki i c and a srednja klasa sta je onda niska, jedino garderoba iz kante za djubre moze da bude niza klasa..uzeo dzemper waikiki i rasparao se posle jednog nosenja bukvalno, mogao sam samo da ga bacim.nisam znao da je waikiki takva krsina.u second handu moze da se nadje bolja garderoba sigurno.mozda i neki jaki brendovi omanu sa kvalitetom ali to se retko desava, meni se nikad nije desilo.od robnih marki ja preporucujem c.p company, fred perry, belstaff, barbour,boss.jeste skupo, nema majca ispod 30e ali vredi

17. ja kupujem samo polovne stanove, drugo nista

18. H&M je mozda srednja klasa.niza srednja

19. ja o tome pricam da ne mogu nigde da nadjem neku recimo kosulju da mi se svidja a u second handu imaju neke stvari iz inostranstva, jebe mi se ako izgleda kao novo da nosim nesto sto svakako probavaju u trznim centrima razne cigansture znojave
    nije meni do para nego do toga sto je ponuda nekih stvari bas sranje
    za cipele dam 15k recimo ali kosulje ne mogu stvarno da nadjem da valjaju
    u smislu da ne izgleda kao da radim u mekdonaldsu

20. Pa zavisi gde trazis kosulje, znam ljude koji mogu da se oblace samo u nekim prodavnicama, al ono nezavisno od kvaliteta, nego na primer u masimo dutiju kosulje imaju duze rukave i onda ako imas kratke ruke, stoje ti jezivo, ili su u ramenima top, a dole predugacke. Ja sam jednom u onom tudorsu nasao top kosulju sto se tice dimenzija, al posle 2 pranja je pocela da se raspada i konci da izlaze iz nje. Na primer meni tom tailor odgovara, al masi ljudi koje znam ne. Zara isto, s tim sto im je kvalitet losiji. Pojavila se neka marka kigili, turci neki su u pitanju, imaju u ada mallu prodavnicu, drugar uzeo, pocelo posle jednog pranja da mu se odsiva sve, dugmici da mu otpadaju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.