Разноразно питање

1. hvala ti brt nasao sam neke albume koje ne bih nigde mogao

2. Majkrosoftov os je kidao i pisao je po androidu, steta sto vise nema

3. Zašto je Milica Pavlović toliko dobra pička?

4. Zašto je Milica Pavlović toliko dobra pička?

Nije se dovoljno istrošila, jbg. Polako, ima vremena, to ide s karijerom.

5. Em sto je lepa ko lutka em harizmom sije 20 boljih riba od nje zajedno. Totalno opustena, svesna kako izgleda i kako zraci i ne koristi to bahato nego bas umereno

6. Ma de se nije trošila, uživo izgleda kao da je preko nje pregazila armiijska grupa centar

7. Ovo je istina na žalost. Upale okice, grudna kost i ključne koske poiskakale malo itd

8. Daj nek neko otvori temu o Milici

9. nije nesto. koščata je.
    ako vec idealizujemo, daj idealizujemo nesto sto valja.

10. ma ideal je zbog harizme i ponasanja, totalno opustena ko neka riba iz razreda...plus def je lepa ko lutka

ima onaj klip u ami g show kad onaj najruzniji srbin Choda kaze da je bio na dejtu sa milicom, a ona Angleina sto je juce postala pevacica i odma utripovala da je nabitnija persona u svemiru sva zacudjena kao STVARNO...JUU pa sve prevrce ocima....a ova kulturiska sa svakim moze da nadje zajednicki jezik

11. da je harizmaticna slazem se.

12. Pa sad je smrsala zato joj iskacu kosti
    Na nju gledam po izgledu kao na sestru nikakva lepotica posebno. Inace odakle je pretpostavljam sa juga. A da je vrag jeste kako god padne na noge ce se docekati. Sposobna i harizmaticna.

13. Ma da gledas na Milicu Pavlovic kao na sestru. Kao krene da te hvata za kurac, a ti sve: jao nemoj, moracu da te razocaram ali gledam te kao sestru, izvini ako sam ti razbio iluzije neke sad

14. Ona meni izgleda kao srednjoskolka. Jednostavno me ne privlaci.

15. Petar Pan Pezo$
    ma ideal je zbog harizme i ponasanja, totalno opustena ko neka riba iz razreda...plus def je lepa ko lutka

16. stare su to slike, pogledaj sta ima sad na instagramu.
    https://www.instagram.com/p/B8oHtkqJEP1/
    po nogama se vidi.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.