Разноразно питање

1. Појавио ми се проблем на рачунару. Када уђем у неку одређену видео игру, нпр. Dying Light након пар минута се угаси као да нестане струје, а ако бих сада играо The Long Dark, RE4... играо бих без проблема. До недавно ми се гасио на сваку видео игру, али сада само на одређену. Са коришћењем интернета немам никада проблема.
    Скоро сам стављао термалну пасту. Провјеравао сам и број обртаја на хладњаку, температуру, али све је ок.

2. Napajanje ti crkava, i nemoz da iznese. Probaj drugo napajanje ako imas.

Mnogo se greje masina i automacki se gasi, pogledaj u biosu treshold za to.

Stavi neki program da loguje temperaturu, napon itd, sledeci put kad budes igrao, pa kace razjebe okaci logove da vidimo štae.

3. Mislim da mu nisu potrebni ovakvi odgovori nego neki saljivi

4. Па да. Ипак је ово шаљиви сајт.

5. moj drugar je imao slicnu varijantu na laptopu.gasio mu se komp kada je pokusao da igra odredjenje igrice.koliko se secam,resio je problem novim hardom.

6. keva ti je najjeftinija kurva u karlovcima, jebacu je opet za 20e a mozda jos spustim cenu.a za tvog cala svi znaju da je peder i da se jebao po podrumima sa jos nekim klosarima dok ih nije provalila neka zena kad je krenula u podrum po kupus.i za tebe svi znaju da si peder iako nisi uhvacen na delu to je jasno a svi u karlovcima predpostavljamo da to radis sa calom.ti si clan monstrouzne porodice koja obozava kurac.nek me banuje skripta ali ovo mora da zanaju svi na forumu..nije namenjeno niikom.isprobavam skriptu,keva ti je olos i kurva a sestra narkomanka i pusikarka jer nece niko da je jebe

7. Бадвајзер
    Појавио ми се проблем на рачунару. Када уђем у неку одређену видео игру, нпр. Dying Light након пар минута се угаси као да нестане струје, а ако бих сада играо The Long Dark, RE4... играо бих без проблема. До недавно ми се гасио на сваку видео игру, али сада само на одређену. Са коришћењем интернета немам никада проблема.
    Скоро сам стављао термалну пасту. Провјеравао сам и број обртаја на хладњаку, температуру, али све је ок.

Ako se gasi onda je napajanje. Da je hard disk zabrljavio bi, ali se ne bi gasio. Da li si budzio neke nove kompnente na komp skorije? Grafiku ili slicno?

8. Купио сам само нову графичку, али радио је нормално до скоро.

9. Slabo ti je napajanje. Ukupna snaga koju vuku komponente je veca od max snage napajanja. Kada poteras jacu igru grafika krene da srce i sigurnosni sistem u BIOS-u ugasi komp da ne pregori. Kupi jace napajanje, da ne sjebes sve zivo.

10. Ово су компоненте:

Процесор: Ryzen 5 1600, 3,6.
    Графичка: Gtx 960 OC 4 GB WindForce.
    Матична: B350 ASUS.
    РАМ: 16 GB 3000hz DDR4.
    HDD: 1000GB WD green 7200rp.
    НАПАЈАЊЕ: LC Power 550w.

Свакако ћу купити ново напајање. Хвала брт.

11. Pa dobar ti je racunar, dovoljan ti je on samo ne trebaju ti i igrice

12. slabo ti je to napajanje ja imam losije komponente a imam isto LC napajanje od 650 w valjda

13. mordoss koll
    Pa dobar ti je racunar, dovoljan ti je on samo ne trebaju ti i igrice

Ма оне ми дођу као разбибрига, није ми битно која је у питању.

slabo ti je to napajanje ja imam losije komponente a imam isto LC napajanje od 650 w valjda

Значи да и ја узмем такво?

14. Badvajzeru pogresio si oko hard diska treba ga koristis u kombinaciji sa ssd-om jer imas sporiju varijanu hard diska i treba ti jace napajanje za tuj masinu.Uzmi unimer pa izmeri pad napona na 12v grani zuta zica kao i na 5v grani crvena zica, ako nemas padove napona znaci napajanje ti dovoljno.A kako graficka vuce samo s 12v ono na 12v prezvega izmeri pad napona.Mordos koli e da te pitam sta mi garantuje ako bi prestao da igram, a inace vise volim aktivno ucestvovanje nego gledanje filma.

15. Mordos koll e zelim da te pitam ovo, jel bolje da vise koristim prave droge, ili alkohol i lekove, umesto da igram kompjuter, jel to bolje mnogo puta po tebi.Jel mnogo bolje budem mozda i seksualni manijak koji ide na sve vrste perverzija.A inace hocu ti kazem ti si mnogo uplasen sto si citao u novinama da su igraci video igara potencijalni serijski ubice?Meni se nesto igra badavajzeru preporuci mi nesto gde mogu umirem na razne nacine neku takvu igru,a inace ti sam znas da u video igrama ima mnogo za pametnog nauciti, cak je odlicno prikazano u video igri sve zavisi koju igras, to sigurno sam znas brate.Mada ja bi rado ucestvovao i na trkama kolima sa nabudzenim jugom sada.

16. Samo uzmite u ruku napajanje, kao na pijaci, pa ako hoće da vam uvale ovo lakše od dve kile, nemojte kupovati. Samo ako je preko dvekile.

17. gleda li ko twitch preko smart tv?
    ima neka aplikaciaj koja to omogucava Tubio se zove nezz i brt ja skinem kao ono preko fona da se projektuje na tv i sve ok udjem u twitch ali kad oce da pusti neki kanal sto strimuje pojavi se kao crna slika i opet mi vrati na ono predjasnji screen kablovske
    JVC je marka tv
    zna li ko sto je muka?

18. muka je procitati tvoj post

19. НАПАЈАЊЕ: LC Power 550w.

menjaj ovo kancelarijsko napajanje.mozes da uzmes od 500 do 600w ali efikasnije, bolje nego neki krs od 700w, raidmax kobra i kurci koje ustvari radi kao da je od 400w.imas one sertifikate na napajanjima 80+ bronza. srebro, platina/uzmi chieftec ili seasonic ako imas kintu.
    kineska nikako.ako ti je stalo do kompa a bogami i do zivota

20. Raidmax napajanja su u stvari skroz solidna, bitno da ima bar onaj sertifikat bronze +
    Moje je neka thunder serija 635w bronza i već vrv 6 godina bez problema tera fx 8350 i grafiku sa 8pincem a kupio sam ga polovnog, u upotrebi je od 2013.

Može li da se isključi obaveštenje gde piše da mi uskoro ističe majkrosoftova licenca vindovsa prilikom starta kompjutera? Piratski vindovs je naravno, ali aktiviran je. Ili je barem bio posle instalacije. Pokušao sve tutorijale na prvoj stranici gugla al ne lezi vraAažeE
    ništa ne pomaže. Nije laganica kao win sedmica

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.