Prijava

Jel gledao neko drim tim i o cemu se tu radi?

Serija o seoskom fudbalu, Lazar Ristovski je trener i igrač nekog kluba iz pičkovaca i cilj im je druga liga valjda, gledo jednu epizodu, zanimljivo al ne gledam TV pa nisam dublje upućen u seriju.

Nije zanimljivo, teško je sranje kao uostalom i sve serije i filmovi novije produkcije u ovom sranju od države. Nije im cilj druga liga nego prva liga i liga šampiona, i u epizodama tamo pri kraju igraju i sa partizanom i zvezdom. Pojavljuju se Deki Stanković i Milijaš kao da ih finansiraju kad je klub u lošem finansijskom stanju kurac palac. Ristovski inače glumi onu klasičnu majmunčinu, kao dere se bije sve redom potplaćuje sudije uj ha ja sam zajeban waaaaaa vidite me, tipična njegova uloga. A kao on je trener a njegovih 11 sinova su prvotimci tog tima. Seriju sam pogledo inače jer se provuče po neka dobra mlada pičkica, pa ima i nekih scena soft kor karanja, što je jedino i vredno da se pogleda. U suštini, pogledaj ako je neka dobra pička na ekranu ali obavezno stavi na mute.

Radi li još uvijek automehaničarski servis "Vukajlija"?

Imam grešku u jednoj definiciji, pa bih da neko sredi ako je moguće:

https://vukajlija.com/prekrivac-za-kauc/745789

Postoji greška u poslednjoj rečenici...
trebalo je da piše "između te dvije grupe", a ne "između te dvije druge"

hvala što si ukazao na ovu, usudio bih se reći krucijalnu informaciju po ćovečanstvo

zašto ne mogu da ostavim komentar sa jednog naloga na kom imam ukupno 6 pluseva? jel moguće da mi treba 50 poena da ostavim kometnar?
a s tog naloga sam mogao da pišem pre par meseci sad vidim

Ima li nekog da izdaje nekretnine preko booking-a?

Ne zanima me klasična procedura, nego ako ima nekih fora i forica tj savwta kako da se izvuče najbolje sa tog sajta.

Unapred zahvalan.

ako misliš na stan da dan ili kratkoročno, beži od toga ko đavo od krsta... samo dugoročno... iz iskustva ti pričam, za 5-6 meseci koliko sam probao, 2-3 upada policije, barem jednom demoliran stan, bukvalno niko od ljudi iz zgrade neće da mi dobar dan kaže itd...

Uzeo sam u centru Sokobanje apartman. Oko 4000din je noćenje, dobro se izdaje. Cenim da će iznajmljivati minimum vikend, a u sezoni prosek barem nedelju dana po gostima.

Ali baš nisam imao nikakav dodir sa bookingom osim rezervacija. A verujem da kad izdaješ nekretninu, ima stvari koje su mnogo bitne a nemaš pojma o tome na početku, kao u svakom poslu.

Najbitnije ti je da kupiš jedno desetak posteljina i da je kupatilo uvek cakum pakum sve ostalo je manje bitno bez zajebancije imam iskustva sa ovim

Tilmo, nakupuj 10 kamagri ili cijalisa i namigni šmekerski jačoj polovini kad im iznajmiš stan tipa he he pored ogledala ti je kralju zidovi imaju zvučnu izolaciju može i u dupe da je rokaš

Haha, a bre neću kupleraj da pravim. Mada, nek se cepaju, uzeo sam dobar francuski za spavaću.

Elem, ako neko ima iskustva u izdavanju ovakvih apartmana, nek piše. Ja iskreno ne znam bas mnogo, svaki savet je dobrodošao.

Bolja kamagra od cijalisa

Al koks najviše naloži pa te nagon natera da digneš patku ko barjače

Džabe što ti nećeš kad će 90 posto za to da služi mada kurac te boli
Ako mene pitaš, kablovska, tv, net i higijena mora sve ostalo kurac me boli
Dobro udoban krevet

mora ds imaš muda ili ljude da izuješ iz gaća prvog koji ti polupa kuću, a nećeš čekati na to više od mesec dva.

a sto je to kriticno za posao bombas?
jel onda postavis slike tih koje si premlatio na buking pa napises ispod upozorenje, ako sjebes kucu, ovako ces i ti, i onda ti ne sjebavaju vise kucu?