Prijava

kritično je jer ti utiče na život i svakodnevne aktivnosti, kad se budeš bavio nečim sličnim razumećeš

Зашто нам се неки шатро велики криминалац зове ВЕЉА НЕВОЉА јебено, звучи као Денис Напаст, наспрам њега Влада Будала звучи као озбиљан бизнисмен, који курац стварно?

Веља
Невоља

Zbog kontrasta, zbog ironije, zbog umetnosti. Velja Nevolja je inače jedna literarna duša, jedan svojevrsni lirik, skladatelj reči. Kada se nekom predstavi nečim tako detinjastim i nevinim kao što je Velja Nevolja ta osoba se najčešće nasmeši i kaže 'Pobogu kakav smešan nadimak, kako ste ga dobili, mora da vam je to ostalo iz detinjstva kada ste činili nestašluke?'. A Velja kaže 'Ih gospodine kako, pa sekao sam glave ljudima i mleo im leševe hahah.' I onda se Velja naslađuje njihovom reakcijom, posmatra ih i analizira. Velja Nevolja je zapravo ogledalo nas samih, bard našeg vremena, glas jedne generacije.

Bar da se rimuje, ovako kao tu je negde, ali ne rimuje se lepo.

Igrajmo se menjajmo ga po prdežima:

Nominativ - Velja Nevolja
Genitiv - Velje Nevolje
Dativ - Velji Nevolji
Akuzativ - Velju Nevolju
Vokativ - Veljo Nevoljo
Instrumental - Veljom Nevoljom
Lokativ - Velji Nevolji

како се исецају и спајају два yt видеа у један?

Možeš da ih skineš na nekom od onih shady youtube video download sajtova (npr. https://9convert.com/en2), i onda u nekom windows movie makeru ili vegas pro-u ili sličnom programu da ih sečeš spajaš itd. Znam da sam radio to sa audio fajlovima ali nisam sa klipovima.

Jel zna neko gde je onaj Davidov post na forumu gde je u kratkim crtama opisao kako je jebo neku ribu u usta kao u Throated pornjavama? Uvek mi se blago podigne pache kad se setim toga, kad već ja ne mogu nikog da jebem usta da živim kroz uspehe drugih.

9/10 puta kad udjem na vukajliju se zapitam sta koj kurac uopste trazim ovde

Gamby, tek sad si počeo da se pitaš?

хвала пробаћу,

да то је занимљива прича и ја бих је погледао опет. можеш и ти да јебеш људе уста, мада је доста ненормално и не треба радити болести

Je l', kako se ovde na forumu otvara tema?
Je l' svi mogu otvarati teme ili je to mogućnost odabranih?

uđeš u bilo koji podforum, ako si na računaru, dugme "Nova tema" je pri vrhu, ako si na mobitelu, skroz je dole. pritisneš, daš ime, prvu poruku i u pravila napišeš "Ejdus".

Mickey pre je bilo mozda 6/10x, progresiralo jbg

Šta zapravo tražiš? Šta bi te razonodilo, obradovalo...? U tome leži zlo, jer da znaš - sam bi potražio, ne bi morao da očekuješ od drugih ljudi da kopaju umesto tebe stvari koje su na klik daleko.

Ono, mogu i ja da ti obogatim život sa nekim kvalitetnim "sadržajem" ili se ponašam lepo i pristojno, ali zašto bih to radio.

Kurac mi je ko kolac pa ko hoće nek izvoli

Šalim se. Nemam kurac. Imam bestrzajni top

Idu one klasične male, 6v.