Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ovo ili Moć Ljubavi (Mastery of Love), u principu su jako slične sa svojim zaključkom ali vredi ih obe pročitati pisao sam negde ranije da bi trebale u lektiru da uđu bukv
E lepo što još neko zna za nju, stvarno lepo upakovano i nije preobimna.
Lukac,gadis mi se jer si jebao tu Soju,ja to ne bi pogledao izs daljine.
Što možda lepotica neka
LOL
Ona je daleko od lepotice koliko i zemlja od najdalje otkrivene galaksije.Video sam joj sliku i uplasio se.
A i u postovima joj se vidi da je ruzna pacenica LOL
daj deje gola
Srecom nemam tu horor sliku.
Ha ha Bohor, nastavi da širiš humor po vukajlija.com.
Vuče, ili houretardiranoime, gadiš mi se generalno.
Ozbiljno pitam za multipraktike.
EDIT: u stvari, nema veze. Snašao sam se lol
Setaj,pacenice
Jel išao neko na tehnički sad po ovim novim pravilima?
Zar nisu to pravila od pre 3, 4 godine?
Jok. Od pknedeljka.
Šta su sad jebeno dodali?
Po 9 točkova da ima auto jebeno
Ja upravo razgovarao sa likom što mi registruje auto. Jebeno snimaju dok rade proveru, i tipa ne radi ti zadnja brizgaljka, padaš tehnički. I imaš 3 dana da popraviš, ako ne, opet plaćaš.
A plaćaš po novoj ceni sad je 6-7 hiljada.
Sve što je mehanicki spolja na automobilu mora da radi, oni malecki žmigavci sa strane, ako ne rade padaš, zadnji brisač padas, ne otvaraju ti se zadnja leva vrata, padaš. Ne radi ti podizač, padaš.
Znaci mora da ti bude ispravan auto da prodjes tehnicki? Necuveno
Ja u petak idem na tehnički, pita me lik da l mi radi zadnja brizgaljka, jebeno ne znam ni gde se to pušta.
Ne radi zadnji podizač...uuuu, padaš tehnički.
Svi bi voleli da voze nove automobile, ali uzmi burazeru i standard u obzir, gledaj osnovno da bude auto bezbedan, to se slažem. A podizače i brave na zadnjim vratima zajebi za sad.
Sto kaze moj komsija kad se iznervira sad da imam pistolj puco bi